Katolički odgovori
http://www.katolicki.info/forum/

Novi posao, šef psuje Boga
http://www.katolicki.info/forum/viewtopic.php?f=1&t=2509
Strana 1 od 1

Autor:  Noche Oscura [ Pet ožu 04, 2022 20:01 ]
Naslov:  Novi posao, šef psuje Boga

Konačno sam nedavno opet počela raditi, poslije višemjesečne stanke koja mi je teško sjela, kako financijski, tako i psihički. Ne znam koliko devetnica svetom Josemariji Escrivi sam izmolila za posao.
Koliko sam sretna što sam počela raditi, toliko sam i tužna i užasnuta. Šef je mlad i arogantan, jako nadobudan, hvali se kako ga po firmi zovu Hitler :roll: Zato je i na toj poziciji jer uprava voli takve "prodorne" psihopatske tipove ličnosti. Grub je, neugodan, odmah mi je prvi dan rekao "ako ne budeš dobro radila, lako ćemo pronaći nekog drugog" u uvodnom razgovoru. Iskreno, sa svim tim mogu živjeti, ne najsretnije, ali mogu. Ali danas je tako sočno opsovao Boga da mi se smračilo (i inače psuje i podvikuje). 8 sati dnevno svakodnevno radit ću u istoj prostoriji s tim čovjekom. Toliko sam tužna, razočarana i obeshrabrena. Kako biste se vi postavili prema takvom šefu?

Autor:  BuildTheWall [ Sub ožu 05, 2022 02:32 ]
Naslov:  Re: Novi posao, šef psuje Boga

De, pa das otkaz. Upravo sam nedavno imao slicnu situaciju, i postavio sam se da cu dat
otkaz. Naravno, dosao sam kad je bila mirna situacija i rekao da ako se stvari ne promijene da cu otic, i da nisam tip osobe koja ce 2x ponavljat isti razgovor. Rekao sam da pricamo sad, i nikad vise o ovome. I nije me puno zanimao feedback.
Ako se s tim psihopatima postavis kao da jako zelis sacuvat posao gotova si.

Autor:  Noche Oscura [ Sub ožu 05, 2022 11:31 ]
Naslov:  Re: Novi posao, šef psuje Boga

Svakako ću gledati za drugi posao, već sam jučer počela.
Čitam svaki dan Bibliju, usporedno čitanje, i evo što je danas- Levitski zakonik 24, psovka i zakon odmazde. Čovjek je opsovao Boga i Jahve kaže neka ga zajednica kamenuje. Znam što mi je činiti u ponedjeljak. :D (šalim se)

Strana 1 od 1 Vrijeme na UTC + 01:00 sata
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/