Ovo su sve ili kuloarske priče ili tvoja bujna mašta.
Prikazuješ karizmatski pokret kao neku igru uljeza, izbaci glavnog krivca, tj. Lončara i dalje će sve biti u redu...
Stvar je sasvim suprotna, ono za što ti optužuješ jednog čovjeka, zapravo je "krivica" gotovo svih karizmatika, jer se HBK već nekoliko puta očitovala o tome, tko prati i traži, taj i nađe odgovor...
Ajde, prijatelju, pozdrav!
Ja se zapitam razumijes li ti uopce sto ja pisem. Jedino je Loncar problem. Fra Ivo Pavic nema problem, nije ga imao Zvjezdan Linić, pa ni Damir Stojić. Svi oni pogriješe, ljudi su, ali nisu heretičari, i ne tumače ništa suprotno dogmama, niti su ikad tumačili nešto suprotno dogmama, a prije svega obrazovani su (teološki), svećenici.
Koje kuloarske priče, pa imaš knjigu pa je pročitaj, vadim ti citate i dajem ti stranice knjiga. Za Radigovica cijel Hrvatska zna da ne smije više držat seminare koje je držao s Lončarom, upravo zbog protestantskog nauka; nasljedovanje grijeha, s obiteljskim stablima. Lončar još dan danas to propovijeda.
Ja sam ti lijepo napisao argumente, koji su potkrepljeni dokazima, a tvoj jedini komentar jest; "Ovo su sve ili kuloarske priče ili tvoja bujna mašta."
I sad te ja pitam, što je priča ili mašta ono što sam citirao iz knjige? Ili ovo za Radigovića što cijela Hrvatska zna?
Totalno si nejasna u svojim postovima, ideš konstantno ad hominem da bi srušila argumenta. Žao mi te zbog toga, jer odbijaš istinu.