adrijana je napisao/la:
Pravo je pitanje: zašto nemamo dovoljno katoličkih svjedočanstava?
Ne, nije to pravo pitanje. Ne samo da nisi sposobna postavit pravo pitanje, nego nisi ni sposobna u 2 post-a podvrit stvari koje pričaš. Nisi sposobna ni obranit svoje "argumente", niti srušit moje.
Evo, vidim da je ovo dio Lončarove filozofije. Znaš li ti kako sam uopce poceo proucavat Loncara? Jer mi je prijatelj rekao kako je taj čovik izjavio; "protestanti primaju više milosti nego katolici".
Gospon Lončar također kaže;
"„Zapovjedio nam je (Isus, op. a.) da vršimo sve što nam je rekao, a ipak mi (katolici, op.a.) koji se hvalimo puninom vjere odustali smo od mnogo toga što nam je on sam rekao (str 29).“"I zato, prestanite biti katolici i postanite protestanti.
adrijana je napisao/la:
Ili imamo, ali nismo zahvalni pa nitko i ne svjedoči?
Imamo, i svi svjedoče. Evo, želiš li 50 svjedočanstava, samo na youtube, i to katolička, hrvatska?
Ne kužim zašto se izmotavaš i baljezgaš gluposti, pa ljudi ovo čitaju
Što pričaš da nitko ne svjedoči? Čemu ta laž?
(dosad si izjavila bar 4 lažna svjedočanstva dok pišemo)adrijana je napisao/la:
Ili se žalimo Bogu što su uopće čudesa moguća i kod drugih... A nekad su u katoličkim svetištima ozdravljali i muslimani, Bogu hvala što je tako... Isus je taj koji liječi, i vjera, i Duh Sveti, a onaj tko "organizira seminare" je samo sluga.
Ne, to nije stav Katoličke Crkve

Dapače po Katoličkoj vjeri, i zlodusi mogu liječit.
adrijana je napisao/la:
Čitam ovu temu i ne mogu se načuditi koji citati se uzimaju za gotove hereze...!
Znači ti citati su u skladu s naukom? Tj, duh sveti mi govori i daje opomene kroz snove? I bolje mi se molit na otvorenom prostoru nego u crkvi?
Samo mi daj jedan citat koji nije heretičan, hajde, da se uvjerimo da opet ne zaobilaziš istinu!
adrijana je napisao/la:
Zašto bezveze vršiš pritisak na ljude i dosađuješ biskupima?
Tebi možda je bzvz, a meni je žao svake zavađene duše. To uključuje i tebe. Pokušavam djelovat argumentima, i logičkim rečenicama, ali sestro moja, stvarno ne ide. I kako sad dalje? Što da ti dam drugo osim citata, i evo gore svjedočanstva čovjeka koji ih zna? Zar si stvarno toliko slijepa??

Ako stvarno ne shvaćaš, i odbijaš
argumente , je li imam druge opcije osim da ti gorko saopćim kako bi bilo bolje da si očistila kucu, a ne se hvatala teologije. Zar ne bi bilo bolje da te uputim na svetu misu, nego da ti nastavim tumačit ono što nerazumiješ? Kako djetetu objasnit imaginarne brojeve, što mu reći? Odakle krenit?
p.s. Sve mi izgleda, da vam nisam objasnio pravila ove rasprave, te neka pravila i upute kako doci do istine koristeci logiku. Meni je jako žao, što ti ovo moram saopćiti, ali 2 netočna odgovora ne daju jedan točni. Potrudi se davat točne odgovore