Grebenar sam zarađuje za život, ne ovisi o mamnoj penziji i fokusiran je na posao umjesto na gubljenje vremena na igrice, to je za svaku pohvalu. Drži se ti toga.
Dr. V.Grebenar je bacc. teologije...to nitko nije pobio, pa ni ti.
VG je katolik sa dna kace...da si ga malo slušao čuo bi o njegovom sakramentalnom životu , predanosti moljenju njega i čitave obitelji , krunicama koje mole ( mole i javno svaki dan u EDIM!)...dok je bio u Slavoniji bio je i ministrant u svojoj župi, po dopuštenju lokalnog biskupa pomagao je svećenicima u dijeljenju svete pričesti itd.
VG zna o učenju KC više nego mnogi svećenici
Tumačiti godinu dana Stari Zavjet je izuzetno teško...mnogi "veliki" katolici nisu nikada pročitali SZ , a kamoli da bi ga mogli tumačiti i pričati o njemu
VG to radi već mjesecima
Daj mi nađi na netu nekog svećenika ili biskupa iz RH ili BiH koji je dao preko 150 tumačenja tekstova iz SZ!...hajde daj nam da vidimo kapacitet toga svećnika, biskupa i njegova tumačenja SZ!
Nisi svjestan koliko domaći katolici o SZ površni i malo znaju, a još manje si svjestan kako ga je teško tumačiti i da se rijetko tko upušta u to
VG definitivno ima duhovnika u BiH ...po meni njegov duhovnik iz Međugorja dobrano utječe na njega i njegov rad, te mu pomaže u njegovom radu, izabiru tema i izradi uradaka za EDIM!