Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Čet ožu 27, 2025 18:57

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Započni novu temu Odgovori  [ 19 post(ov)a ]  Idi na stranu 1, 2  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: Pon ožu 10, 2025 16:42 

Dobar dan.
Ja sam otac René Miguel Trincado Cvjetković i pišem iz Francuske.
Moja kongregacija (S.A.J.M.) treba saznati postoji li neka skupina vjernika u Hrvatskoj koja bi željela periodični posjet svećenika radi slavljenja Tridentske mise.
Pripadamo liniji nadbiskupa Lefebvrea: priznajemo Franju kao pravog papu, ali odbacujemo Drugi vatikanski koncil i sve reforme koje su protiv naše katoličke vjere.
Ovo je moja e-mail adresa: contactersajm@gmail.com
Neka Bog blagoslovi sve vas.

Good afternoon.
I am Father René Miguel Trincado Cvjetković, and I am writing from France.
My congregation (S.A.J.M.) needs to find out if there is a group of faithful in Croatia who would like a priest to visit periodically to celebrate the Tridentine Mass.
We belong to the line of Archbishop Lefebvre: we recognize Francis as the true pope but reject the Second Vatican Council and all reforms that go against our Catholic faith.
This is our email address: contactersajm@gmail.com
May God bless you all.

Vrh

PostPostano: Pon ožu 10, 2025 18:51 

Ja sam otac René Miguel Trincado Cvjetković i pišem iz Francuske.

Prijatelju! Možeš li ti ovo dokazati?! :)

Vrh

PostPostano: Pon ožu 10, 2025 19:05 

Prijatelju! Možeš li ti ovo dokazati?! :)

https://sajm-siteofficiel.blogspot.com/ ... ement.html

Vrh

PostPostano: Pon ožu 10, 2025 19:13 

Šta si ti točno ovim linkom dokazao?!

Vrh

PostPostano: Pon ožu 10, 2025 19:53 

Šta si ti točno ovim linkom dokazao?!

Na poveznici su navedena imena članova kongregacije koja se zove Družba apostola Isusa i Marije (SAJM). Ovu je kongregaciju utemeljio monsinjor Jean Michel Faure 2016. Monsinjor Faure bio je desna ruka monsinjora Lefebvrea u Latinskoj Americi. Moje ime se pojavljuje na tom popisu. Oprostite na mom lošem poznavanju hrvatskog jezika. Koristim online prevoditelja. Moja majka i moji stričevi razumiju hrvatski, djed i baka su govorili hrvatski, a moji pradjedovi su bili Hrvati.
Dajem još dva linka: jedan na drugu francusku web stranicu SAJM-a i link na moj Youtube kanal.
https://apotresdejesusetdemarie.fr/
https://www.youtube.com/@PRTC-73/featured

The link shows the names of the members of the congregation called the Society of the Apostles of Jesus and Mary (SAJM). This congregation was founded by Monsignor Jean Michel Faure in 2016. Monsignor Faure was the right-hand man of Monsignor Lefebvre in Latin America. My name appears on that list. Please excuse my poor command of the Croatian language. I am using an online translator. My mother and my uncles understand Croatian, my grandparents spoke Croatian and my great-grandparents were Croatian.
I give two other links: one to another French website of the SAJM and a link to my Youtube channel:
https://apotresdejesusetdemarie.fr/
https://www.youtube.com/@PRTC-73/featured

Vrh

PostPostano: Pon ožu 10, 2025 20:04 

Na poveznici su navedena imena članova kongregacije koja se zove Družba apostola Isusa i Marije (SAJM). Moje ime se pojavljuje na tom popisu.

Ali kako ćemo mi ovde na forumu znati da si ti doista ime koje se pojavljuje na tom popisu?! Ako si ti doista ti, onda pretpostavljam da i to možeš dokazati. Možda si ti Dalibor Kos iz Požege, koji se ovde na forum prijavio kao Otac Mihovil, i sad tvrdiš da si ti otac René Miguel Trincado Cvjetković. Kako mi možemo znati da nisi Dalibor Kos iz Požege, nego si otac René Miguel Trincado Cvjetković iz Francuske?! :| Ako ja ovde napišem da sam William Baldwin iz New York, United States, hoću li time doista postati William Baldwin iz New York, United States?!

Vrh

PostPostano: Pon ožu 10, 2025 20:22 

Ali kako ćemo mi ovde na forumu znati da si ti doista ime koje se pojavljuje na tom popisu?! Ako si ti doista ti, onda pretpostavljam da i to možeš dokazati. Možda si ti Dalibor Kos iz Požege, koji se ovde na forum prijavio kao Otac Mihovil, i sad tvrdiš da si ti otac René Miguel Trincado Cvjetković. Kako mi možemo znati da nisi Dalibor Kos iz Požege, nego si otac René Miguel Trincado Cvjetković iz Francuske?! :| Ako ja ovde napišem da sam William Baldwin iz New York, United States, hoću li time doista postati William Baldwin iz New York, United States?![/qu

Oprostite, ali ne znam kako bih vam dokazao da sam ja svećenik René Miguel (Mihovil) Trincado Cvjetković.
Excuse me, but I don't know how to prove to you that I am the priest René Miguel Trincado Cvjetkovic.

Vrh

PostPostano: Pon ožu 10, 2025 20:27 

Oprostite, ali ne znam kako bih vam dokazao da sam ja svećenik René Miguel (Mihovil) Trincado Cvjetković.

Uzmi u ruke plavi flomaster, ili neku plavu drvenu boju, uzmi i komad bijelog papira, na taj papir tom plavom bojom napiši: 77445. Zatim uzmi mobitel i poslikaj samog sebe kako u rukama držiš taj bijeli komad papira gdje plavu bojom piše broj: 77445. Onda slobodno možeš staviti tu sliku na forum. Tako će svi znati i vjerovati da ti doista jesi svećenik René Miguel (Mihovil) Trincado Cvjetković.

Vrh

PostPostano: Pon ožu 10, 2025 20:31 

Uzmi u ruke plavi flomaster, ili neku plavu drvenu boju, uzmi i komad bijelog papira, na taj papir tom plavom bojom napiši: 77445. Zatim uzmi mobitel i poslikaj samog sebe kako u rukama držiš taj bijeli komad papira gdje plavu bojom piše broj: 77445. Onda slobodno možeš staviti tu sliku na forum. Tako će svi znati i vjerovati da ti doista jesi svećenik René Miguel (Mihovil) Trincado Cvjetković.

Oprostite, ali ne mogu razumjeti te upute. Ne govorim hrvatski, ali koristim online prevoditelj.

Excuse me, but I can't understand those instructions. I do not speak Croatian, but I use an online translator.

Vrh

PostPostano: Pon ožu 10, 2025 20:38 

Oprostite, ali ne mogu razumjeti te upute. Ne govorim hrvatski, ali koristim online prevoditelj.

Nažalost potvrda stvarnog indetiteta jest nužna. Bez te potvrde, nitko živ na ovom forumu neće te shvaćati ozbiljno. Bit ćeš samo običan "Otac Mihovil". :|

Vrh

PostPostano: Pon ožu 10, 2025 21:27 

Nažalost potvrda stvarnog indetiteta jest nužna. Bez te potvrde, nitko živ na ovom forumu neće te shvaćati ozbiljno. Bit ćeš samo običan "Otac Mihovil". :|

Slika

Uspio sam razumjeti vaše upute, hvala!

Slika

Vrh

PostPostano: Pon ožu 10, 2025 22:24 

Slika

Uspio sam razumjeti vaše upute, hvala!

Slika

Ako ti je lakše prijatelju, imaš youtube kanal koji si ovde stavio: https://www.youtube.com/@PRTC-73/featured. Objavi na tom kanalu nešto čime možeš potvrditi svoj indetitet. Npr. objavi video i na engleskom jeziku reci da si se pridružio ovom forumu pod imenom "Otac Mihovil". Možeš još dodati nekoliko rečenica u svom govoru da na bilo koji način potvrde tvoj idetitet, tako da tvoj indetitet bude nedvojben.

Vrh

PostPostano: Pon ožu 10, 2025 22:30 

Ako ti je lakše prijatelju, imaš youtube kanal koji si ovde stavio: https://www.youtube.com/@PRTC-73/featured. Objavi na tom kanalu nešto čime možeš potvrditi svoj indetitet. Npr. objavi video i na engleskom jeziku reci da si se pridružio ovom forumu pod imenom "Otac Mihovil". Možeš još dodati nekoliko rečenica u svom govoru da na bilo koji način potvrde tvoj idetitet, tako da tvoj indetitet bude nedvojben.

Ne vidite fotografiju? Mogu vidjeti fotografiju ako odaberem "otvori u drugoj kartici"

Vrh

PostPostano: Pon ožu 10, 2025 22:33 

Ne vidite fotografiju?

Ne. Fotografija se ne vidi.

Vrh

PostPostano: Pon ožu 10, 2025 22:37 

https://www.youtube.com/@PRTC-73/community

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 19 post(ov)a ]  Idi na stranu 1, 2  Sljedeće

Vrijeme na UTC + 01:00 sata