Pa, dragi moj zdrave, kada smo kod tog foruma, malo ću se igrati na rubu dozvoljenoga i podsjetiti te na slučaj kada sam postao nepopularan jer sam "napao" jednu korisnicu zbog toga što je počinila grijeh s bivšim dečkom. Točnije, bio sam upitao gdje (joj) je bila ljubav dok je širila noge. Bit po kojoj sam postao nepopularan je ista ona po kojoj si i ti napadnut: od grešnika (grijeha) se živi na takvim portalima. Jednostavno...hrane se tuđom boli i uživaju dok tješe, a sami imaju isti a ako ne i gori grijeh. Pa zar misliš tješiti druge tako da im kažeš što ih ide?
Ma neeeeee... ne kontaš/amo zdrave, trebaš/amo im ugađati, reći da je to što su učinili sasvim u redu. Jer...znaš, nije abortus problem. Problem je ako ga nema. Kao što nije problem kada netko učini stvar s bivšim dečkom koja je i preduvjet abortusa (samo je Gospa začela po Duhu Svetome), ali je problem kada netko podsjeti da tu nema ljubavi već požude kako i piše u KKC.
A znaš što je ironija u svemu tome?
Dan danas se čitam preko fejsa sa tom sada također bivšom korisnicom. Toliko je ta ekipica bila dobra prema njoj da ih je morala otkantati jer su je osudili zbog jedne krajnje smiješne stvari.
Eto zdrave...toliko smo mi udaljili grešnike od Crkve.