Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Uto sij 27, 2026 19:38

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Započni novu temu Odgovori  [ 4 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Moze pomoc?
PostPostano: Sub vel 18, 2017 11:05 

Bok , ja sam ovdje nova imam 14 godina , i u mom vjerskom zivotu su se pojavile sumnje , sve vise sumnjam u boga i trebam pomo neku molitvu koja ce mi vratiti staru vjeru kakvu sam prije imala imate li mozda nekih prijedloga za molitve? Hvala:)

Vrh

Naslov: Re: Moze pomoc?
PostPostano: Sub vel 18, 2017 20:12 

Bok , ja sam ovdje nova imam 14 godina , i u mom vjerskom zivotu su se pojavile sumnje , sve vise sumnjam u boga i trebam pomo neku molitvu koja ce mi vratiti staru vjeru kakvu sam prije imala imate li mozda nekih prijedloga za molitve? Hvala:)

Jednostavno, a jako teško pitanje. Nema određene molitve, svaka je jednako dobra, razgovaraj s Bogom. Bori se i ako trenutno Boga ne vidiš, drži ga se čvrsto, s puno povjerenja, isto kao što bi držala ruku roditelja koji te vodi kroz mračnu špilju.

Vrh

PostPostano: Sub vel 18, 2017 20:53 

Hvala ti :)

Vrh

PostPostano: Sub vel 18, 2017 21:39 

Slažem se s Tirsinom odgovorom. Te sumnje će te možda dovesti do toga da povjeruješ u Boga na jednoj dubljoj razini, jačoj nego što je bila dosada, da poraste Pouzdanje i kad nema svjetla i kad je hladno, i kad se traži Put...
"Traži duša moja Gospodina, više no zoru straža noćna..." - ima jedan psalam, i vrlo je istinit.
Ustraj, traži, čitaj neku dobru knjigu (svakako i Sveto pismo), moli se Duhu Svetom i ne zaboravi ni molitve koje su ti nekada bile drage... Moli ih svjesno, uz razmatranje i uz ljubav.
BB!

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 4 post(ov)a ] 

Vrijeme na UTC + 01:00 sata