Tu se poprilično ne slažemo...tko ga je uzeo za kampanju protiv pobačaja...mislim...i mene majka mislila pobaciti,predomislila se jer se uplašila zahvata...no cio život me(u ljutnji)zvala promašeni abortus

.Ne vidim tu svoje zasluge,kao ni njegove u njegovu slučaju.Pri "kupovini"surogat majke,predmnijevam,začeto dijete "potpomognutom"oplodnjom,nije ga bilo briga gube li se embriji.Mislim,što mu je to trebalo,mogao je normalno,sa ženom.Drugoj je platio,uskratio dijete za majku..Tako da mi je smiješno,uzimati ga za ikakav primjer,samo jer je slavan.Tužno.
Tetoviranje...eto,nisam tetovirana,ali tko voli,nek izvoli...što ima to sa kršćanstvom?Katoličke žene u Bosni tetovirale su ruke,običaj iz starina.
Zadnje:baš volim popiti pivo.I iako ima i takvih poput tebe,koji misle"da kod žena to užasno izgleda"

.Iako se držim konzervativnom,ovo je baš nazadno...unbilivible...zato neki imaju odbojnost prema katolicima...no,ima nas katolika i ovakvih i onakvih.
Začudila sam se,no nije mi namjera povrijediti ikoga,iznoseći mišljenje

.
Bujicu,nažalost tv Jadran više ne prenosi,samo ponedjeljkom

Ne znam, možda sam nerazumljivo napisala pa se nismo razumjeli

meni je jako drago što si ovdje sa mnom i lijepo je što postojiš...
Ne, nije ničija "zasluga" biti u pro life kampanji, to je slijed događaja koji ne možemo promijeniti... Ja sam doživjela odbacivanje i emotivne traume od oca, vjerojatno me i želio kao dijete, ali sada u odrasloj dobi je prilično oštar i kako da to uopće opišem - ne osjećam obiteljsku ljubav...
Za mene je itekako razlika: popiti pivo i opijati se... Ja sam spomenula opijanje, a ne nikako pivo - dva. ... Možda je greška u komunikaciji, pa zato smo tu da ispravimo.
Za tetoviranje zaista prvi put čujem da je to stari katolički običaj kod žena iz Bosne i Hercegovine

možda bi to na nekoj drugoj temi mogli pojasniti i iskristalizirati...
Ja zaista ne hodam svijetom braneći ljudima da žive kako žive, "za slobodu nas je Krist oslobodio", ali ta sloboda ne znači ... hm, razuzdanost, neumjerenost, neke poganske prakse i sl.