Kaj ces me istuc po guzi inace?
Lepo sam te upozorio, kao čovjek čovjeka. Evo, i ponovo te u dobroj vjeri upozoravam. Prestani pisati takve stvari po forumu, i to onda još lažima opravdavati, kao pod krinkom nekog "duhovnika". Vidi ovo, citiram;
Koliko je opasno da ti nestručne osobe daju savjet je moj primjer:
Moja supruga je nakon četvrtog djeteta morala na kiretažu prilikom čega je došlo do povrede i do operacije.
Nakon toga uz savjet ginekologa da bi supruga bila životno ugrožena ako bi došlo do začeća u iduće dvije godine te razgovora sa našim župnikom ( koji je upoznat sa načinom djelovanja tzv. hormonalna " spirale" pod nazivom "mirena" jer je već imao takve slučajeve) te je dopustio tu vrstu hormonalna kontracepcija..
Baš se dobro osjećam.
Idem već neko vrijeme na pričest s tim grijehom koji mi se ponekad zalomi i napokon sam imala sreću "dohvatiti" svećenika, friškog kod nas, za ispovijed. Bilo me strah da sam možda u svetogrđu iako sam na jednoj ispovijedi prije nekoliko godina dobila informaciju da nije. Čula sam već pozitivne stvari o njemu i baš mi je "legao". Rekao mi da ako je to moj najveći grijeh, onda je on miran zbog mene. Da se to više drži za "nered" nego za grijeh. I tako, rasteretila sam dušu i kažem, baš se dobro osjećam. Razgovor je samo tekao a ne kao kod prethodnog svećenika (ne mislim da je loš) gdje bi nastajala neugodna tišina.

... nego o povremenom samobludu koji je nesto ljudsko i normalno. Imam u kuci i bivseg bogoslova i sto je njemu duhovnik odgovorio na to pitanje, moze li se pricestiti ako povremeno uradi to- odgovoreno mu je- prema vlastitoj savjesti.
Moja curica ima sedam godina i ne vjeruje u takve bajke koje ste vi ovde napisali. Zanimljivo, svima vama je "duhovnik" dopustio da činite ono što je odvratno pred Bogom i što doslovno jest grijeh. A ja vas pitam: koji je to duhovnik i kojom vlašćom vam je on to dozvolio?! Daj si utuvi u glavu da ne postoji takav duhovnik. Nema ga. Nema svećenika na ovoj zemlji koji će ti reći da mastrubacija nije grijeh i da se ti možeš sa takvim grijehom pričestiti i da pritom gle čuda, ne činiš time grijeh svetogrđa. Kaže pismo;
2 Tim 4,3-4,4 Jer doći će vrijeme kad ljudi neće podnositi zdrava nauka nego će sebi po vlastitim požudama nagomilavati učitelje kako im godi ušima; od istine će uho odvraćati, a bajkama se priklanjati.A na drugom mjestu opet kaže;
Iz 5,20 Jao onima koji zlo dobrom nazivaju, a dobro zlom, koji od tame svjetlost prave, a od svjetlosti tamu, koji gorko slatkim čine, a slatko gorkim!Živa istina! Ljudi prestanite se zavaravati. Kome lažete?!
Gal 6,7 Ne varajte se: Bog se ne da izrugivati! Što tko sije, to će i žeti!