Nakon puno lutanja, dobrih, ali bome i dobrih odluka - ja sam shvatila nekoliko stvari, a to je da Bog prvenstveno gleda naše srce, naume i nakane (ono što nas pokreče).
Često bismo željeli nešto što nije njegova volja. Često, iako bismo mi htjeli ići tim putem, to nije put koji nam je Gospodin pripravio.
Istina, naš Gospodin nam je dao da odlučujemo u slobodi, no ponekad, a tako je bilo u mom slučaju, ne želi popustiti i dati mi da se nosim sa svojim odlukama jer me neizrecivo ljubio i nije želio da patim. I dok sam ja željela nemoguće, on bi me uvijek micao s puta koji nije bio za mene - pa zasigurno i u onim trenutcima kada bi dotaknula dno.
Nas naše fiksacije lako mogu dovesti do ludila, još ako Božju volju prevodimo na krivi način... i tu je ono što je adrijana napisala - a to je da se prestanemo pouzdavati u sebi već samo u Njega...
Naše zacjeljivanje pa i svi oni plodovi koje iščekujemo pocinju u iskrenosti sa samom sobom i pred Bogom. Dragom Bogu su vec poznate namisli naseg srca, ali kad mu ih mi skruseno priznamo, tad mu dajemo svoju privolu za zacjeljenje.
Ja molim za to,da budem vjerna Božjoj milosti,da je prepoznam...kažu,prepustiti se Božjoj volji...znači li to odustati od snova?
Ne boriti se,već stagnirati i čekati kako će ići?
Nisam se izborila,npr.za djecu,do muža je,on nije htio ići u postupke medicinske,iako sam ja željela,iako to nije dobro,čak je i grijeh..
Sandra Dedić,koja je išla samnom u razred,dobila je dijete nakon,mislim,11 pokušaja,u 50-toj.
Eto,valjda je sve to Božja volja...
Iako bih,da je do mene,išla na to,pa se poslije ispovijedila,kao i mnogi...da Bog nije želio,valjda ne bi ipak uspjevali ti postupci.
Ovako,vidim neku nit,koja se provlači,kao da Bog djeluje na mom putu,da me,i kroz kazne privuče sebi(Dea,volim "i"iza zareza).
Ali,može to reći i Sandra Dedić,iako vjerovatno neće,jer je ateist.