To ti je kao kamenčić u cipeli, koji će te vjerojatno uvijek više ili manje žuljati, ovisno o životnim okolnostima u kojima se budeš nalazio.
Teško je dati neki pametan savjet, jer jedno je oprostiti, s tim naravno nemaš problema jer se to dogodilo prije vašeg susreta, a drugo je zaboraviti ili jednostavno prijeći preko toga da je tvoja voljena drugome darovala nešto što bi trebala darovati tebi, odnosno podijeliti s tobom kao svojim budućim mužem.
Kao što don Damir u videu kaže mnogim muškarcima to smeta i očito je da u tom problemu nisi sam.
S duhovne strane gledano taj križ ti je iz nekog razloga dan, možda najviše zato da uzrasteš na tom području opraštanja, odnosno prihvaćanja drugih s njihovim manama i prošlostima.
Morat ćeš sam u sebi to prelomiti i odlučiti se hoćeš li živjeti s tim ili bez toga. Neka ti Gospodin pomogne da doneseš ispravnu odluku i živiš sretno i neopterećeno.
Hvala, ma znam da se Gospodin zeli proslaviti u tome kao i u svakom krizu, ali mene brine dal.to je Kriz koji mi Gospodin stavlja ili ipak nisam sposoban ljubiti pa je mozda netko drugi taj koji ce ju moci iskrenije i bolje ljubit.
Kazem cesto mislim da me Gospodin hrabri preko Riječi da je samnom u tome i da će liječit sve, al.onda me opet zbuni to sto mi unatoc tim ohrabrenjima tako nerijetko dode opet to na um i rastuzi me pa onda pomislim dal je ipak to znak da jednostavno ja to ne mogu jer nemam (još) njegovu ljubav koja prihvaca sve