https://www.youtube.com/watch?v=QSkEmrRkiPYDr. Grebenar , velik muž katoličkih laika koji nam svaki dan progovara u svojim Evanđeljima iz Međugorja u ovom izdanju od jučer spominje mnoge važne stvari...većinu toga je parcijalno spominjao u ranijim evanđeljima od 182. emisije do prekjučer-259.ev.
Jučer je većinu toga povezao u ovu jednu emisiju!
-zapadnjačke zaplotnjačke igre oko nametanja cjepiva i prisilnog cijepljenja što većeg broja ljudi-plan im je bio preko 90%
-Sorosa , bill gatesa, labos u Wuhanu iz kojeg je izašao virus ...posljedično tomu velika zaplotnjačka igra WHO, najjačih farmaceutskih kompanija i vladara iz sjene...te našig prerepaka , pukig izvršitelja koji su kupili domaće medije da šute ( plenković, božinović, capak, markotićka)
-kako nam prijete novi blajburzi...naši politički lideri nas izravno uvlače u rat Rusije i NATO-a...od svih jakih zemalja iz Zapadne Europe, iz svih drugih jačin zemalja NATO , moćnici Zapada su odabrali našeg Plenkovića da ide u Kijev i izravno se svrstava u rat Ukrajina/NATO7Zapad vs Rusija
Nitko nije htio preuzeti tu nezahvalnu ulogu...pored velikana Macrona, Šulca , španjolskg, belgijskog, nizozemskog premijera itd...našao se naš pametnjaković , pijun, briselski ćato da prenosi jake poruke prijetnji Rusiji?
Pojašnjenje kada su sve i točno kada financijske institucije davala nam povoljniji fin. rang,status...svaki put točno dan, dava nakon što smo se odrekli dijela suvereniteta ( npr. dan poslije izglasavanja da će se uvesti euro u RH)
Uglavnom , mi smo u velikoj opasnosti...mi= cijela Europa koja se mic po mic gura u Veliki rat!
-spominje se biskup Kutleša ( zagrebački nadbiskup) i svećenik P.Ljubičić- obojica su iz istog mjesta Prisoje kod Tomislavgrada...u kontekstu ukazanja u Međugorju , ali i velikog zveckanja oružja u Europi a koje se nadovezuje na rat u Ukrajini...ispravak, sada već imamo i rat u Rusiji ( upad ukrajinaca u kursk!)
- da treba ustrajati u postu i molitvi jer se samo tako mogu pobijediti sotonske igre i spletke koje sotona izvršava preko politika koje se vode protiv kršćanske europe!
-moramo moliti za brzi mir u svijetu, europi u koji smo ni krivi ni dužni uvučeni preko prodanih političara...plenković ima teški kompleks nedsudjelovanja u Domovinskom ratu i glumi velikog heroja angažmanom u svojstvu pukog pijuna i izvršitelja briselkih/ NATO politika
- i masa drugih razmišljanja i zaključaka u vezi recentnog rata u Ukrajini/Rusiji a na koja sam ja već ukazivao prije pola godine!
Poslušajte do kraja