kokobill je napisao/la:
Dina je u pravu! Mi idemo paralelno i ne doticemo se, sve do onoga momenta dog jedan drugome ne progovorimo. Onaj prvi nije u prvu jer ugrozava pravo drugoga. Ak se ne javi, nema dijaloga. Kako naci suzivot, a moramo ga naci jer smo djeca Bozija.
Mi smo u pravu, samo zato sto je saslusasmo.
Kokobill hvala,niste morali mene saslusavati....adventizam je transparentan koliko god ga neki crnili,mozda i zbog svojih vlastitih materijalnih interesa.Sto se tice saslusavanja na
http://izajija95.lolb.b.comja slusam neke ljude vec od postanka tog foruma.
Neki ljudi nikako da shvate da je proslo v rijeme komunisticke diktature i natjeravanja ljudi na vjeru odnosno nevjeru.Tadasnje Milicijske metode su veoma poznate,zivimo u globariziranom svijetu,gdje nema tajne,cip i slicne stvari,pa vemu jedni drugima ispirati mozag i kidati zivce,primitivnim metodama na nivo nekih seoskih tracara,rekao si nisi....
Neki kao da vode svoju KC ne cuju nikakva dokumenta,iz Vatikana....blizu sam izvora i dozivljavam ljude katolike predivno,svi smo mi krscani,zasto ne bi isli paralelno?Ka Bogu,ka pozivanju ljudi,u gajenju doma ,braka,pomoci zenama da ne rade abortuse,uzdizati krscanske vrijednosti,neko gnjaviti jedne druge,zar ne vidite kako krscani stradaju u Iraku,Iranu,Filipinima?