Na tvoju žalost ovdje žene mogu slobodno raspravljati pa ako to ne možeš podnijeti kupi se na neki samo muški forum to bi ti bolje pasalo. Nemaš pravo samo ti na tradiciju i tvoje viđenje vjere je bliže sedevakantizmu koji je otpao od Katoličke Crkve i praktično se bolje slažeš s svima koji ne zagovaraju i prakticiraju vjeru unutar Katoličke Crkve.
Ovo je jasan primjer sljepila i ono te tjera na podršku zločinačkoj ruskoj politici koja vrši agresiju na Ukrajinu. Zelenski ti smeta jer je židovskog porijekla i zato ti je neprihvatljiv.
Ja ću samo ponoviti pitanje. Koja korist od ekumenskog približavanja šizmaticima koji opravdavaju rat i ubijanje u tuđoj zemlji?
Nitko ne daje podršku ruskoj agresiji..mi samo ne dajemo ni podršku americi i NATO-u da se preko naših leđa obračunavaju s rusijom radi svojig geostrateških interesa , radi interesa da prodaju sofisticirano oružje evropljanima i zarade enormne profite na krvi i ubijanju...
sam papa Franjo je više puta rekao da prodavači oružja imaju jedinu korist iz ovoga rata!EU i njeni narodi ne zaslužuju da budu uvučeni u dugotrajni rat ( a ako se EU još direktnije uključi , onda će to biti i nuklearni rat) radi interesa prvenstveno Amerike, NATA, vojno-industrijskog kompleksa amerike koji ovim zaplašivanjem i uvlačenjem u rat s rusijom zarađuje enormne zarade u isporuci najskupljeg oružja EU ( VEĆ SU SADA ZARADILI PREKO 200 MRD DOLARA...a enormne narudžbe skupog oružja iz mnogih eu država su sve veće i veće)
ako tebe nimalo ne smeta da nas amerika/GB uvuku u krvavi i dugotrajni rat ( opet u europi!) i moguće nuklerani rat , onda si ti totalno slijepa i ne shvaćaš u šta EU i njeni narodi ulaze ili ti je materijalizam zapada toliko drag da se ne možeš otrgnuti od njega, uljulkala si se u dobar standard koji ti pruža Zapad i ne vidiš ni opanosti u koje nas uvodi vojni kompleks amerike, masonerija i druge antikristove snage , ne vidiš koliko je duhovnost zapada već ogrezla u LGBTQ+ agendi koja se provodi na zapadu već duže vrijeme!
u tom smislu ti lars dobro ukazuje da nam je rusko pravoslavlje bliže negoli LGBT , antikristova duhovnost zapada
Osim toga papa Franjo je aktivno radio na zbližavanju KC i RPC , imao je sastanke sa ruskim patrijarhom u tom smjeru...ovim ratom okultne , tajne snage na zapadu su postigle i to da se definitivno prekine to zbližavanje koje je bilo započelo ....