Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Sri vel 12, 2025 18:47

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Započni novu temu Odgovori  [ 256 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: Sub pro 21, 2024 10:42 

hrki je napisao/la:
Ti zbilja nemaš tri čiste!

Zapravo ti nemaš.
hrki je napisao/la:
Stvarno ne znam odakle SAM JA došao do svih tih zaključaka već prije godinu dana ?...možda me zbilja oko tih nekih pitanja i tendencija posjećuje DS?

Vrh

PostPostano: Sub pro 21, 2024 11:04 

Zapravo ti nemaš.

Zašto ne odgovoriš ili komentiraš ostala pitanja i teze koje sam ti ranije postavio?
Zato jer dokazuju sve što sam tvrdio prije godinu dana,a tebi je to bilo sve neshvatljivo i jako daleko

Budući da si jako ohola i tašta osoba ,te osoba koja misli da o svakoj temi na ovom forumu znaš najviše ne možeš u nijednoj temi priznati da si u nečemu griješila!
Pa i dalje pljuješ po svakome tko ti ne ide uz dlaku svakom tvome upisu i tezi :oops:

Vrh

PostPostano: Sub pro 21, 2024 11:53 

hrki je napisao/la:
Zašto ne odgovoriš ili komentiraš ostala pitanja i teze koje sam ti ranije postavio?

Što bi trebalo dodati teorijama zavjere pa sve si to savršeno rekao u tom stilu.

Vrh

PostPostano: Sub pro 21, 2024 15:50 

Što bi trebalo dodati teorijama zavjere pa sve si to savršeno rekao u tom stilu.

Naravno , kada o nečemu ne znaš onda je najlakše drugome lijepiti etikete o teorijama zavjere :lol:
Ako o nečemu nešto ne znaš onda nemoj pisati o tome
Ili budi barem poštena pa priznaj da netko od tebe nešto više zna!

Ne daj Bože da si ti u vodstvu neke udruge ili stranke...mogu samo zamisliti koji teror i strahovladu provodiš u udrugama ili stranci u kojoj si među liderima...i smjenjuješ suradnike, članove i radiš razdore sa svima koji se 100% s tobom ne slažu!

Vrh

PostPostano: Sub pro 21, 2024 20:09 

hrki je napisao/la:
Ako o nečemu nešto ne znaš onda nemoj pisati o tome
Ili budi barem poštena pa priznaj da netko od tebe nešto više zna!

Priznajem da ti puno više znaš o teorijama zavjere.

Vrh

PostPostano: Sub pro 21, 2024 23:18 

https://www.youtube.com/watch?v=nUG4za84FV8

Vrlo jednostavan izbor gosta...čovjek koji je imao najviše pregleda na PM.... oko milijun pregleda na PM!
Domazet Lošo :idea:

Vrh

PostPostano: Ned pro 22, 2024 08:03 

Osoba koja izjavljuje kako je jedina svijetla točka na geopolitičkoj karti svijeta Rusija s Putinom, je toliko kompromitirana da je krajnja glupost i budalaština uzimati tu osobu kao nekakav autoritet.

Vrh

PostPostano: Ned pro 22, 2024 11:40 

Tebi sam više puta nudio " diskusjijski brzopotezni dvoboj", odbila si...nudim ti ga opet pa da u jednom danu raspravimo sve u vezi posredničkog rata u Ukrajini/ Rusiji ; NATO-EU vs Rusija
evo odredi jedan dan pa ćemo kroz 2 sata pokazati svima tko koliko zna

Očito je da nemaš pojma tko sve rat vodi na tim područjima, koji su interesi sve u pitanju, koji su sve razlozi rata ...rat se vodi od strane okultne oligarhije iz jake želje da se proljeva krv kršćana na tim prostorima...okultna oligarhija ne voli kršćane oba naroda jer imaju euharistiju/ svetu pričest...sotonskoj oligarhiji je najveći uspjeh kada uništavaju, rastaču ili slabe kršćanske države,a to ukrajina i rusija jesu

Majkićka priupitaj se dobro koliko si istinski kršćanka/katolik ako se zalažeš da se krvavi rat u ukrajini/rusiji vodi dalje godinama i sa toliko stotina tisuća mrtvih, invalida i ranjenih...brojka stradalih sa obe strane je već prešla mijijun!
Da si ti istinski katolik zauzimala bi se da to krvoproliće što prije prestane...posebice da prestane tendencija da se cijela EU i NATO uvuče u rat!
Je li ti zbilja želiš da narodi europe uđu u taj krvavi rat?
Je li ti zbilja želiš da ruske raketa počmu padati po europi?
je l se ti slažeš sa planovima Macrona i drugih masona i sotonjara da europa pošalje u rat preko 100 000 ljudi??

Vrh

PostPostano: Pon pro 23, 2024 08:45 

Stvarno ne znam odakle SAM JA došao do svih tih zaključaka već prije godinu dana ?...možda me zbilja oko tih nekih pitanja i tendencija posjećuje DS? :))

Duh Srpstva te definitivno posjećuje

Vrh

PostPostano: Pon pro 23, 2024 12:24 

https://www.youtube.com/watch?v=nUG4za84FV8

Vrlo jednostavan izbor gosta...čovjek koji je imao najviše pregleda na PM.... oko milijun pregleda na PM!
Domazet Lošo :idea:

Pa što onda?
Sigurno ih još više čita Nostradamusa.
A bilo koji influencer ima još više pregleda i to bi trebalo nešto značiti???

Vrh

PostPostano: Sub pro 28, 2024 16:36 

Odvratna komunističko-fašistička Putinova origalhija napala je divljački Ukrajinu baš na Božić. Ne mogu se pomiriti kako se Ukrajina i bar po datumu slavljenja Božića okreće prema zapadnoj tradiciji.
Nitko nije vjerovao da se slaba i posrnula Ukrajina tri godine može opirati ogromnom ruskom vojnom stroju, ali uz Božju pomoć oni se opiru agresoru i ustrajavaju na veliku žalost ruskih i velikosrpskih poltrona.

Vrh

PostPostano: Uto sij 14, 2025 10:12 

https://balkans.aljazeera.net/interacti ... do-pobjede

Većina Ukrajinaca želi kraj rata, značajan pad podrške borbi do pobjede
Više od dvije trećine Ukrajinaca na istoku zemlje sada žele da se rat završi što je prije moguće.

Ukrajinci su sve umorniji od rata s Rusijom, pokazuju posljednja istraživanja Gallupa.

Uz napredovanje ruskih trupa na istoku, i povratak Donalda Trumpa u Bijelu kuću, većina Ukrajinaca, 52 posto, želi da njihova zemlja pregovara o okončanju rata što je prije moguće, što je nagli porast u odnosu na 27 posto prije godinu dana...

Vrh

PostPostano: Uto sij 14, 2025 12:36 

Što imaju pregovarati?
Napadnuti su, nisu agresori.
Kao i kod nas što je bilo.
Meni samo idu na živce ukrajinski bogatuni, koji ovdje oko mene grade velebna zdanja a auti su najskuplji.
Bila su 2 nastavka na tv o Zelenskom, gdje se vidi sva bijeda Putina.

Vrh

PostPostano: Uto sij 14, 2025 14:18 

Znači : ginimo u desecima tisuća i dalje ...do posljednjeg ukrajinca i rusa?
To je jedino rješenje?

Vrh

PostPostano: Uto sij 14, 2025 15:08 

Pregovori za mir kako i papa kaže to je jedino riješenje.

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 256 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Sljedeće

Vrijeme na UTC + 01:00 sata