Ne znam koliko godina imaš, ali trebao bi znati kako brzina i muško chatanje nisu na cijeni kod žena. Ne može to dovesti do zadovoljstva. Zar ti chataš i krunicu? Umjesto brzog izbacivanja postova trebao bi pomoći ženi ako je imaš (ili mami) oko kućanskih poslova, a ne chatati gluposti i praviti se pametan sa velikoruskom i velikosrpskom propagandom.
Slobodna rasprava kada svatko odgovori kada stigne i promisli je stvarno korisnija i meni baš paše.
Slažem se. Samo onima koji su potpali pod velikorusku i velikosrpsku propagandu to nije jasno.
Ništa čudno da ne želiš brza pitanja i brze precizne odgovore, a bez filozofiranja i da se u biti ne odgovori na pitanja!...to je kao u brzopotezno šahu koji se igra na uricu ( 5minuta). U tom brzopoteznom šahu pobjeđuju uvijek onaj tko je bolji igrač, onaj koji više zna, onaj koji ima bolju kombinatoriku isl. Partije koje se mogu igrati sat,dva slabiji igrač može izvući remi
Zbilja je gnjusno i odvratno čitati ove tvoje gluposti, laži i podmetanja da sam u službi velikosrspke propagande isl.??!
Svi ste svjedoci šta sam pisao godinama na temi Patrijarg Porfirije i SPC!...JA sam od svih forumaša najviše i najotvorenije napadao porfirija, SPC i njihovo velikosrpstvo, četništvo, njihovo svetosavlje isl!!...ako netko ne vjeruje ili se nesjećate, uđite u tu temu pa pročitajte sve upise, i sve moje upise u vezi toga!
Ja uopće ne čitam srpske portale, ponajmanje portale ili forume koji bi veličali velikosrpstvo, ili veliku rusiju...ne znam odakle samo izvlačiš te zaključke???
Naravno, kada nemaš ništa pametno reći sugovorniku, onda je najlakše širiti laži da je netko velikosrbin...to valjda još prolazi kod nekih naivaca na forumu?
Vieš puta sam naglasio da europa i NATO ( a u biti USA i CIA u pozadini sve to vodi...to je neki dan rekao i J.Sachs američki veliki diplomat i ekonomist...da o sam link iz SD neki dan) sve većim angažmanom u ratu u ukrajinu vodi europu u katastrofu
To na ovom forumu nažalost samo kuži jedino Pints, Lars i neki koji su mi se javili preko pp...nas ej an forumu 1493, redoviti piše 5 do 10 ljudi, čita nas na dnevnoj razini možda 30 , max. 50 ljudi...nažalost tih 30-50 se ne javljaju, pa ne možemo čuti šta oni misle...redoviti nas piše 5,6 ljudi samo! Bilo bi zanimljivo čuti šta i drugi misle
Moje pisanje i želja da se rat što prije zaustavi nije radi rusa i rusije ( da ostane status quo), nego radi nas samih, naše zemlje, europe i naše djece u budućnosti...više puta sam to detaljno pojasnio i svima koji nemaju apriori stav prema mom pisanju, vrlo lako može biti jasno da je moja osnovna intecija da se europa opet ne uvuče u veliki svjetski rat...s tim da sada ima mo veliku opasnot da po europi lete i raktđete i to sa nuklearnim glavama!
Zbilja ne mogu shvatiti da ti, Totus tuus i onaj ograničeni lik, trolaš i pacijent Fran26 podupirete teze da se EU, NATO , amerika i GB trebaju voditi proksi rat preko leđa ukrajine do beskonačnosti, a da se ne traba boriti svim silama da što prije dođe do primirja!???
Je li naš duhovni poglavar papa Franjo više puta pozivao da se prekine rat, ide što prije na primirje...da sam sve one linkove 12.5.24 gdje to lijepo piše ( na hrvatskom jeziku prevedeno!...da netko ne kaže da izmišljam!)...naravno, kada sam papa to kaže to ima svoju težinu i svoje razloge...nije papa to samo tako rekao...naravno, nama su svima puna usta pape i šta je papa rekao ili šta nas uči, savjetuje isl. kada smo pisali na drugim temama i pozivali se na autoritet pape...sada kada papa se zalaže za potpuni isto za što se i ja zalažem, e onda odjednom papa nije vrhovni poglavar katolik, bitna figura isl, nego je bitno šta misli majkićka, totus tuus, fran26????!
Amerika , NATO i EU polako ali sigurno prelaze crvene linije ( za Ruse) nedavnim dopuštanjem da se ukrajina koristi dalekometnim raketama koja do sada nije smjela koristiti u napadačke svrhe na ruski teritorij, nego je mogla te dalekometne rakete koristiti samo za oslobađanje teritoriaj ukrajine
Ako ameriak, poljska, njemačka , nizozemska, britanija,Rumunjska itd daju dalekometne rakete ukrajini i od sada daju dopuštenje da se njima gađa i ruski teritorij to onda mijenja naveliko volumen angažmana EU i nata u rat u ukrajini!
Ako npr,.poljska ili njemačka isporuče takvo oružje ukrajini sa ciljem da se gađa rusija ,a ne okupirani teritoriji u ukrajini ( donbas, krim isl.) to je onda vrlo slično situaciji da je te rakete ispalila sama Poljska, Njemačka sa svoga teritorija...znači, to je onda direktan i jasan angažman te pojedene država -a članice nata, odnosno direktan udar NATO pakta na Rusiju!...mislite da će to rusija nekažnjeno tolerirati duže vrijeme, ili do okončanja rata??! ( koje može biti i za deset godina!)
Kako ne uvođate da ovakvim akcijama europa neizbježno ulazi u rat nesagledivih posljedica, sa velikom mogućnošću da rusija na pojedene gradovu u europi ispali i taktićke nuklearne rakete ( najveća šansa su gradovi odakle se šalje najmoćnije oružje za ukrajinu, odnosno gradovi gdje se nalaze vojne baze, veća skladišta oružja, streljiva isl.!).
Totalna je ludost i neboluzo zazivati takav razvoj događaja
Baš me zanima koliko eurospkih političara, političara iz Briselske birokracije bi poslalo svoje sinove u rat u Ukrajinu?? A puna su im usta rata...Macron i slični njemu pričaju kako europa treba slati svoej vojne snage u ukrajini...naravno , neće on poslati svoga sina na to ratište...tako neće ni Mišel, ni van der lajne, ni šulc, ni kameron ni džonson itd da ne nabrajam svakog političara kojis e angažira u tom smjeru
Isto tako se i mi trebamo zapitati ( totus tuus, majkićka, fran26 i svi ostali koji ste da se EU do beskonačnosti uvlači sve dublje u rat! -ako imate punoljetne muške djece?, da li bi vi poslali svoju djecu u ukrajinu da se bore za ne znam čije interese...ajde recite iskreno, bi li slali svoju djecu u ukrajinu...ili u neku euro državu u vojne baze i na lansere raketa na koji će možda sutra rusi ispaliti svoju raketu!) da li trebamo biti toliko naivni i puko izvršavati planove koje kroji amerika-CIA, britanija-MI6, i druge okultne snage koje desetljćima vladaju zapadnim svijetom, vode spletakroške igre po cijelom svijetu sve radi svojih interesa, a ne na dobrobit naroda koji sudjeluju u ratovima bilo direktno ili indirektno!
zar ti majkićka,totus tuus misliš da amerika, britanija vode preko ukrajine ovaj rat zato jer vole ukrajinu i ukrajince?
je li ti zbilja misliš da se angosaksonska politika angažira toliko oko ovog posredničkog rata jer žele dobro ukrajini i ukrajisnkom narodu...da to rade radi demokracije, ljudskih prava? Ili radi porasta standarda u ukrajini i porasta plaća ukrajincima?
vjerujem da sama znaš da ti posrednici iza zavjese ne rade to jer vole ukrajince i žele im samo dobro...a ako to znaš, onda kako možeš podržavati da se rat vodi do beskonačnosti ,ili barem 5-10 godina...umjesto da se europa probudi i da kako papa FRANJO kaže da se treba svimm silama boriti za prekid rata i primirje?