Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Pon stu 10, 2025 11:53

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Započni novu temu Odgovori  [ 94 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Autor Poruka
PostPostano: Čet svi 31, 2018 10:43 

Možda na početnoj stranici da se vide i "aktualne" teme podforuma?

No ja kao gramar nazzi, ovo sam primijetila :/

na vrhu piše:
Katolički odgovori
privatne stranice sa raspravama o suvremenim vjerskim temama (trebalo bi maknuti ovo "sa" i da bude "s")

Ovdje možemo postavljati svoja pitanja u vezi katoličkog nauka i duhovnosti,
a odgovore će pokušati dati prije svega oni sa teološkim znanjem.
Pitanja neka budu konkretna i jasna, te u vezi onoga što je bitno za naše spasenje i duhovni rast.
(ovdje također maknuti "sa" i staviti "s" + zarez prije "te" u ovom slučaju nije potreban).

p.s. znam da ja na forumu opušteno pisanje - ali eto ovo gore na početnoj stranici malo bode u oči. :wink:

Vrh

PostPostano: Čet svi 31, 2018 17:59 

Dea je napisao/la:
...u vezi onoga...

"...u vezi s onim..." :;

Vrh

PostPostano: Čet svi 31, 2018 18:30 
Administrator

Hvala na primjedbi, "sa" je ispravljeno u "s", ima takvih grešaka sigurno još puno no najbitnije je da se razumije poruka.

Vrh

PostPostano: Uto ruj 02, 2025 15:56 

Zaključana tema (uloge)

Admine, razumijem da niste imali vremena pratiti temu, ali čemu onda moderator (i).

U pravilima ponašanja na forumu ništa ne piše o zaključavanju teme? Pa da čovjek sam to izbjegne, pogotovo netko novi. Zaključati temu bez prethodnog upozorenja, mislite li na učinak postupka?

Ili npr. mogli ste samo ostaviti to što ste napisali: podignite razinu rasprave! Pa bi pokušali, a onda gasi ako ne ide.

Ali napisati nekome tko je pokrenuo temu da nije zainteresiran za raspravu, pazite, pišem otvoreno - kad pričamo o razini - dovodi u pitanje logiku pokretanja teme, ne samo toga.

Administrator ste vidim od 2006. god., a to pretpostavlja određene kompetencije npr. konstruktivno usmjeravanje.
U suprotnom stvara se dojam patenta na raspravu, na forumu (sic!).

Spustila se razina jer sam odgovarao na postove. Istina off topic. A ignore je stvar procjene,gdje nepoznata situacija forumaša biva razlog takve reakcije. Neprihvatljive ok.

Ali koliko vaša intervencija pridonosi razini rasprave kada sami kažete da ne stignete pratiti, što je razumljivo, ali da bi bila učinkovita mora biti u pravo vrijeme na pravi način.

Čemu služi moderator? Ako ga ima zar nije on ili ona trebao reagirati prije zaključavanja?

Upravo iz vaših razloga koje ste naveli moderator je trebao usmjeriti temu ako klizne. To je prvi korak smatram.
A bez upozorenja zaključati temu doživljavam kao nedostatak pedagoškog takta, a može se tako dovesti u pitanje čak i namjera intervencije. Dojam je, nažalost, ispao destruktivan. Sa poštovanjem

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 94 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Vrijeme na UTC + 01:00 sata