To je bilo prije više godina, i već ti je objašnjeno:
http://www.katolicki.info/forum/viewtop ... 438#p41875Molim te da se baviš konstruktivnim stvarima jer za daljnje trolanje nemam vremena i neće se tolerirati.
Kakve veze ima moj osobni stav o kontracepciji sa zabranom pisanja na navedenoj oblasti.
Dakle da još jednom ponovimo ja se u potpunosti slažem sa onim što Crkva govori o kontracepciji.
Moj osobni slučaj u vezi toga te razgovor sa mojim župnikom u ono vrijeme prof.Razum te sa sadašnjim župnikom na Vrapču Renatom Belčićem i dr. svećenicima nema veze sa navedenim jer se radi o mojem osobnom slučaju.
Također pokušao sam ti pojasniti da je svaki slučaj na ovom području za sebe i da je pristup svećenika također ovome prilagođen te da ono što vrijedi za mene ne mora vrijediti i za druge.
Tako da ne postoji razlog zbog kojeg si mi zabranio pisanje na navedenom forumu.
Dakle ovo je gruba povreda i diskriminacija sa tvoje strane jer sam potpuno svjestan da nisam prekršio nauk Crkve a ako slučajno iz neznanja to napravio isto sam spreman korigirati.
Zatim po pisanju nekoliko forumaša jasno je da navedeni imaju problema sa Crkvenim naukom ali navedeni prolaze bez upozorenja te slobodno pišu na navedenom a meni zabranjenoj oblasti foruma pod nazivom " odgovori".
Pošto je situacija takva da iz nekog razloga ne možeš ispravno donijeti odluku u vezi navedenog problema molim da odobriš koncenzus ostalih forumaša o ovom slučaju te neka slobodno iznesu svoje mišljenje na ovoj temi koja je i otvorena da bi se na njoj riješili problemi ovakvog tipa.