Barnaba je napisao/la:
Moje mišljenje je kako u principu nema ništa loše ako se određene pjesme „pokatoliziraju“, to se tradicionalno manje-više uvijek radilo, i ako ih dijete čuje u crkvi veže te pjesme uz Crkvu što je jedino bitno a ne veže ih uz nekakvu vjersku zajednicu. Druge stvar je ako te pjesme čuje samo doma a ne u crkvi, onda može doći do zabune.
meni je to svejedno.
i mislim da djeca ne gledaju stvari tako. jer oni ionako ne znaju da postoje adventisti,...
oni pjevaju pjesme Bogu, Isusu...
vrabec te dal je napisao/la:
kakve sklonosti. ja sam slušala adv. grupu agape, pa nikad mi nije ni na kraj kraja pameti došlo da odem u protestante.
Citat:
Jesi ti dijete? I ovo zasigurno nije mjesto za reklamiranje nekatoličke glazbe.
nisam dijete, ali sam tu glazbu slušala kad sam bila u pubertetu, dok sam bila dijete.
ali je glazba kršćanska
kojim to pravim katoličkim pjesmama zdravo djevo kraljice hrvata
to mi nije pjesma za djecu, što ja mogu
Citat:
Meni je pjesma u redu, stvar ukusa. No zašto si naziv pjesme napisala netočno i pravopisno krivo te „Djevo“ napisala s malim slovom? Nije sad da ti dociram ali kad već učimo djecu glazbi moramo i ostalim stvarima (pravopisu i poštovanju svetaca), pa svaki savjet dobro dođe,

zar ne? Za pokoru

imaš „Rajska Djevo Kraljice Hrvata“ na
http://www.youtube.com/watch?v=I_SC8_SGHv0pa moja djeca ne idu na forume, internet ili surfaju???
ispravljam ih doma u izgovoru, još oni ne čitaju
a ovo jest greška, inače pišem velikim slovima sve vezano uz Boga ili BDM
i što je to prava katolička pjesma?
Citat:
Ona koje je kao takva skladana ili koju je katolički puk tradicionalno prihvatio kao takvu.
tradicionalno je 40 god. ili koliko prema kanonskom pravu?
pa na istom forumu se toliko drvi o španjolskom melosu. a nkp je priznat, njegove katehez, pjesme,
ove albume koje sam imala i na žalost izgubila, bili su psalmi i
ostale pjesme koji (a ja sam ih s njima slušala) nisu "protestantske" te bi izbrisala isto kao što sam sa albuma od j. houdeka izbrisala kroz dolove i brijeg (jer se prjeva o djedu mrazu

iako je meni to draga pjesma podsjeća me na djetinstvo, bla, bla. ali to djeci ne puštam
Citat:
Zanimljivo.
što je zanimljivo? da djed mraz ne postoji ili da se o tome ne govori?
ovdje su pjesme koje slave Gospodina.
Citat:
Gdje to :shock
:
pa u krešo i prijatelji i djeca s prilaza
meni stvarno trebaju te pjesme pa ako netko zna gdje ih skinuti
ili gdje skinuti katoličke pjesme za djecu, koju pjevaju dječji katolički zborovi, molim
odgovor
hvala lijepa

Citat:
Jesi probala na youtube,
http://en.gloria.tv/ ??
ti to mene zezaš ili kaj?
ako možda imaš neki prijedlog katoličkih dječjih pjesama, koje pjevaju dječji zborovi
piši