Mislim da bi vas trebalo biti sramota gluposti koje pišete. Crkva da osniva stranku, ograničiti vjeronauk, pristajati uz za dušu pogubnu ideologiju sdp-ea....
NE! Stranački sam neopredijeljen...

1. Zašto sramota? Onda ovo nisu KATOLIČKI ODGOVORI, nego PIŠI ŠTO TI JA NAREDIM?
2. Vjeronauk u školama je izgubio "duh katoličanstva". A da ti ja sad počnem redom pričati iskustva amo jednog vjeroučitelja, koji dobiva na papiru što mora ubaciti u sat-dva vjeronauka, čime mu remeti ionako jedva sklepani raspored, jer u 45 min. mora toliko toga stati, ali zapovijed ODOZGO se mora poštivati? A ta zapovijed..Mjesto bi joj bilo u župnim dvoranama... Ma ti pojma nemaš ćime se bore i susreću vjeroučitelju. Počni i ti pisati tekstove za 10-15 minutnu emisiju na svom nekom lokalnom radiju i u potrazi za temom možda naletiš na nekog ISKRENOG vjeroučitelja, što kažeš na to?
3. Samo izjava kako bi bilo bolje da je vjeronauk u školi je za tebe (valjda i poganska?) IDEOLOGIJA.
Jesam li ja na K.O. ili na...ulici, pijaci, gdje me ti, kao financijski "policajac" za uvod ovako taktički okarakteriziraš?
Nazdravlje...I zapamti da svaka medalja ima dvije strane. A ti zuriš samo u jednu, onu fest izglancanu
jer te nije briga za istinski katolički nauk i odgoj.
ps: i da znaš, pitao sam samo jednog i taj "samo jedan" svećenik mi je rekao da se ukazuje potreba da KC ima svoju stranku.