Miroslave, tijekom života smo svi mi prisiljeni to biti!

Kao obični smrtnik pitam se gdje nestadoše dvije "stvari" koje su Hrvate snažno držale zajedno?
Tema je "Treba li Hrvatska prihvatiti afričke i azijske imigrante?"
Kao mali čovjek također sigurno da postavljam pitanje: Zašto uopće ova islamizacija Europe…Ima li tu još NETKO svoje planove, ne samo ove prizemne, ljudske?
I svatko može shvatiti da u "islamizaciji" ima (neke) logike…Nije teško povjerovati.
Čelnici (čit. moćnici) EU izbaciše iz svakog dokumenta pojam "kršćanska Europa". Ne smije se vrijeđati tuđe vjerske osjećaje! Jel`to Francuska zbog istog razloga tražila (i je li u tome uspjela?) da se makne kip pape Ivana Pavla II?
Čitam po forumima i komentarima nekih tema kako ne mogu ni zamisliti islam u svom okruženju, kao i da su se naši stari stalno borili (i bla-bla). Nisam našao onu toliko-stoljetnu činjenicu: "Bratska sloga i vjera u Boga"… Gdje nestade to oboje?
Mene ne bi čudila Božja logika: Skloniste sve što vas podsjeća na mene, mičete križeve moga Sina kojim vas je otkupio…Ne treba vam? Onda vam evo Muhamed, pa ga častite!
Kome milo, kome krivo, no bila bi to - i po ljudski gledano - prava pravednost.
Slijedom toga, uzalud prosvjedi kao oni u Njemačkoj... Uzalud? Svakako, ako se ne prihvati i druga činjenica:
"Molitvom, postom i pokorom mogu se dokinuti ratovi, mijenjati prirodni zakoni..." - tako nekako je rekla B. Dj. Marija još davne 1975. jednoj vidjelici.