Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Uto stu 28, 2023 21:41

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Započni novu temu Odgovori  [ 4 post(ov)a ] 
Autor Poruka
PostPostano: Pet ruj 29, 2017 05:31 

Svi psihopati-poremećene osobe slobodno hodaju vani,a šalju svoje žrtve u psihijatrijsku bolnicu Vrapče.Moram to izjaviti jer ne mogu čuti kad se ta bolnica i sve druge psihijatrijske bolnice nazivaju pogrdno ludnicama i baš ti psihopati zovu svoje žrtve luđacima.Zapravo su ti psihopati nanijeli psihičku i fizičku bol jadnim bolesnicima,znam ih puno,to su tako dragi,dobri i naivni ljudi koji neprestano doživljavaju psihički i fizički teror tih psihopata.Kad bi svi takvi nasilnici spoznali da zapravo oni trebaju psihičku pomoć mislim da bi ovi dobri,dragi i naivni ljudi postali zdravi,a time bi bilo i zdravije društvo u kojem živimo...

p.s.namjerno sam napisala psihopati i poremećene osobe da bolje naglasim,ispričavam se takvim bolesnicima koji nisu svjesni da trebaju pomoć,željela sam pisati o nasilnicima...ali eto baš zato da skrenem pažnju na ovu temu koja je po meni jako važna u zauzetosti za opće dobro.

Vrh

PostPostano: Sub ruj 30, 2017 04:23 

Mnogi pacijenti u toj bolnici isto kazu ludara ili ludnica.Ima svega a nisu bas svi nevinasca.Neki ganjaju penziju,neki iz cistog egoizma ne zele izici iz svojih problema a farmaceutskoj industriji sve to treba.Kandidata za tu ustanovu imas i ovdje a tamo ljudi svih profila, obrazovanih, neobrazovanih , svecenika, radnika a najvise ili gotovo najvise onih koji su tamo jer im komocija to omogucuje.

Vrh

PostPostano: Sub ruj 30, 2017 05:39 

Ako je zaista tako onda je to žalosno...
I još gore za one dobre,naivne i drage ljude jer se onda moraju i u bolnici kretati među takvim slučajevima.Meni je jednostavno žao dobrih ljudi koji moraju bolovati zbog nasilnika,eto :cry:

Vrh

PostPostano: Sub ruj 30, 2017 12:30 

Kao i bilo gdje drugdje. I tamo vecina pokazuje moc i nemoc ovisno o drustvenom statusu i materijalnom polozaju.

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 4 post(ov)a ] 

Vrijeme na UTC + 01:00 sata