ovaj znanstvenik, kvantni fizičar koji je ušao u Obamin vladin kabinet za Energetiku, je čisti genijalac!
prvo je genijalan po tome što ima toliko znanje i pogled na svijet koji je planetarna širina i spoznaja najsvježijih dostignuča u znanosti, a jednostavan je i na oko običan

Ništa mu ne mogu zamjeriti, mogu samo reći da su takvi ljudi poželjni u i našoj sredini, pogotovo za osvješćivanje i poštovanje vrijednosti vlastitog naroda, a što kod nas fali. Ako toga i ma ili su ekstremi ili se ekstremi prepisuju i jednom normalnom domoljublju..što bi značilo da se kod nas kao u Švicarskoj, na svakome vinogradu ponosno viori naša hrvatska zastava? da smo opet ustaše valjda....
Lijepo ga je biločuti kako govori o ovoj zemlji i narodu kome i on s ponosom pripada, pohvalno i s dignitetom...Njegov način razmišljanja je nešto što bi mnogi kod nas trebali naučiti, širina percepcije čini čovjeka jakih stavova. Njegov način komunikacije sa Stankovićem , je bila fantastična.
.....Spoznaja Boga i njegova vjera kao i put do Boga su također zanimljivi. Očito je čovjek u svemu predan i ide do kraja, pa je tako za Bogom otišao i do Indije, u srce zena, u budističke ašrame itd itd...
Takvome je umu jednostavno predodređeno da živi u inozemstvu i surađuje sa najvećim umovima današnjice.
Za mene kao i za njega a i vjerujem većinu gledatelja, ova je emisija bila prekratka.
Znam da je znala biti repriza kasno navećer isti dan...ne znam da li je i dalje..