Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Sub lis 05, 2024 17:18

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Započni novu temu Odgovori  [ 18 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2
Autor Poruka
PostPostano: Čet svi 14, 2009 19:03 

Famozan je taj naš genijalac Pavun a opet tako jednostavan i otvoren za javnost. Jako vjerujem u njegovo viđenje ZELENE PLANETE u energiji sunca a ne dosad korišenih zagađivača okoline i vjerujem u to jednog dana posebice jer je u savjetovnom timu predsjednika Obame.Neke njegove izrečene istine o Titu su me malo zapanjile kao i ona priča o ženama kako one kad otvore ormar vide sve u njemu za razliku od muškaraca koji vide samo jednu policu...hi hi.mogla bi ga slušati satima. Komentari gledatelja preko sms su bili svakavi al večinu je oduševio kao i mene. Jednom je bio u emisiji Lica nacije gost kod Bilića sa fra Linićem pričajući o vjeri puno više. Nadam se da ćemo mi njega još slušati i gledati.
Mir i dobro

Vrh

PostPostano: Sub svi 19, 2018 23:09 

Hm, nacelno mi je simpatican zbog svojih lijevih (a nemarksistickih) socijalnih stavova o drustvenoj pravdi i jednakosti... ali, pobogu, zasto on onako vice i skace po studiju kao neki ludjak?!

Odaje dojam emotivno potpuno neuravnotezenog covjeka. Zar ta vjera o kojoj on govori ne bi trebala dovesti covjek do smirenja i uravnotezenosti?!

Vrh

PostPostano: Ned svi 20, 2018 09:40 

+!
Mt 11,12
A od dana Ivana Krstitelja do sada Kraljevstvo nebesko silom se probija i siloviti ga grabe.

Naivno i nelogično je očekivati kako će svaki 'katolik' biti smiren i uravnotežen automatski u nekom određenom trenutku ili dobi.

Dotična osoba je našla smirenje s Kristom i više ne luta u 'samoposluzi raznih religija'.
Kada govori drugima o određenim temama, "odaje dojam" oduševljenog djeteta.
U svakom slučaju nije 'mrtvo puhalo'.

No, ako netko namjerno odbija prihvatiti Istinu, neopterećeno i smireno treba veselo ići dalje 'otresući prašinu s obuće'.

Dan bez osmijeha i čuđenja je bezlično siromašan dan.

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 18 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2

Vrijeme na UTC + 01:00 sata