Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Pon ožu 04, 2024 12:34

Vrijeme na UTC + 01:00 sata
Započni novu temu Odgovori  [ 15 post(ov)a ] 
Autor Poruka
PostPostano: Pet lip 19, 2009 05:40 

Pridružen: Čet svi 28, 2009 15:06
Postovi: 1117
Obama – homo-aktivist
Tako demokratski izabran, američki predsjednik se pokazuje u stvarima pobačaja i „homo- agende“ potpuno totalitaran. Prilog Gabriele Kuby / Die Tagespost

Svečanom izjavom je predsjednik Barak Obama mjesec lipanj proglasio mjesecom „lezbi, gay, biseksualnih i trans „Pride Month 2009.“ Hvali izvanredne zasluge „LGBT Amerikanaca“ za Ameriku, posebno njihovo zauzimanje u borbi protiv HIV/AIDS – SIDE – epidemije. On je „ponosan što je prvi predsjednik, koji je pozvao LGBT kandidata u više službe. On je obećao LGBT mladima da će ih štititi od napada i guranja u kut, „LGBT obiteljima“ i starim članovi, da mogu živjeti svoj život u poštovanju i dostojanstvu.“
On potvrđuje svoje „partnerstvo sa LGBT zajednicom“ da bi njihove zahtjeve prenio po cijelom svijetu posebno homo-brakove, posvojenje djece i kriminalizaciju takozvanog „govora mržnje,“ integraciju u vojsku i službu sigurnosti; on poziva Kongres i američki narod „da se zauzima za jednaka prava za sve.“ To ne koristi samo „LGTB – Amerikancima „ nego cijeloj naciji, jer se ostvaruju principi na kojima se temelji „naša nacija.“

Lipanj 2009 - mjesec lezbi & co.

Sa svom pompom koju mu daje položaj izjavljuje: „JA, BARAK OBAMA, predsjednik američkih država, snagom koju mi daje ustav i zakoni Sjedinjenih američkih država, ovim proglašavam mjesec lipanj 2009 mjesecom (PRIDE MONTH) lezbijki, toplih, biseksualaca i transeksualaca. Pozivam američki narod da se odrekne diskriminacije i predrasuda, tamo gdje postoje. Ovo potvrđujem svojim potpisom prvog dana mjeseca lipnja godine Gospodnje dvije tisuće i devete i dvjesto trideset i treće godine od nezavisnosti Sjedinjenih američkih država!“
Tako Obama postaje pred cijelim svijetom „homoaktivst“ br 1. Ono što je obećao da će proširiti po cijelom svijetu su „Yogyakarta – principi“ koje su činovnici UN 2006 i takozvani vodeći „ekpertice i eksperti za ljudska prava“ čitaj „homoaktivisti“ formulirali u indonezijskoj yogyakarti.

Totalitarni Obama

Radikalne pozicije se ne može prihvatiti. Isto tako je i radikalna borba za pobačaj posebno pobačaj u kasnijoj dobi. (partial birth abortion). Poznato je da Obama želi zabraniti medicinskom osoblju da se pozivaju na savjest i ne sudjeluju u abortusu. Tako se demokratski izabrani Obama pokazuje u pitanjima pobačaja i Homo agenda prozvan „Gender- Mainstreaming“ potpuno totalitaran.
Pa pogledajmo detaljnije ovo ideološko majstorsko djelo. Mjesec lipanj je nazvan „mjesecom ponosa.“ Ponosa na što? „Na veliki doprinos LGBT- Amerikanaca, u jačanju mreže američkog društva.“ Kakvi su to uspjesi jedne grupe ljudi, koji se identificiraju po svojoj „ne heteroseksualnosti“?

Doprinos širenju AIDS-a /SIDE/

Spominje se jedno jedino područje: Mobilizacija nacije protiv HIV/AIDS. Ako se zna da rata zaraženosti raste u američkim velegradovima i da dvije trećine zaraženih čine „muškarci koji s muškarcima imaju seks „ (Robert Koch institut) onda bi se ovaj poseban uspjeh trebao nazvati „ zavidan uspjeh LGBT zajednice u širenju AIDS.
Da li je time američko društvo stvarno ojačano? Nasuprot jedinstva obitelji, koje počiva na zajedništvu i jedinstvu muškarca i žene i drži generacije, prakticirana homoseksualnost razdvaja spolove, generacije, obitelji, Crkve, vjernike i ateiste.

Beč mami sa toplima koji se ljube

Po cijelom svijetu se bori da bi se LGBT mladost mogla učiti „bez straha i osuđivanja“i da im se ulije da je homoseksualnost jednakovrijedna opcija kao heteroseksualnost. Tako je grad Beč upravo započeo veliku borbu protiv „Homofobije“ time što će se po školama i podzemnim željeznicama postaviti preko 3000 plakata koji pokazuju hetero par i homoseksualni par koji se ljube. To što životnih homoseksualaca ispod dvadeset godina je manji postotak nego kod ostalih, to nikoga ne zanima.
Predsjednik je obećao zauzimati se za homobrakove uključujući i usvajanje djece. On govori o „LGBT – obiteljima“ a ne može nam razjasniti kako će biti djeci na pr. u biseksualnoj obitelji?

Svjetski potezi

Predsjednik želi vojnu silu i službu sigurnosti ojačati otvorenom integracijom LGBT Amerikanaca. Da li Homoseksualci doista jačaju borbenost jedinica? Obama će se boriti za svjetsku dekriminalizaciju homoseksualaca a kriminalizaciju svih onih koji se tome protive. To on potvrđuje godine Gospodnje dvije tisuće i devete…
Za kršćane to znači da će biti srušene temeljne vrijednosti i socijalne strukture, koje zahtijeva kršćanska vjera. Kršćani vjeruju i znaju da postoji stvoriteljski red a njegovo prihvaćanje i priznavanje daruje ljudima slobodu i sreću.. Seksualnost je put predanja u ljubavi između muškarca i žene, koji je otvoren za novi život.. Savez između muža i žene je slika saveza kojeg je Bog učinio s ljudima.

Uskoro se „briše“ homofobija iz Biblije?

Tko je raskinuo savez s Bogom taj nema sposobnosti ni za bračni savez, i tko ukida brak kao seksualno združenje muškarca i žene, taj gubi mogućnost saveza s Bogom. Kako će se prenositi vjera na sljedeće generacije, ako se djeci predstavlja homoseksualno ponašanje kao ostvarenje slobode i pravde, ponašanje koje Biblija naziva grijehom, jer dijeli od Boga? Koliko će još trebati vremena da se „homofobija“ izbriše iz Biblije?
Norme seksualnog ponašanja nisu nikakva pokrajna pozornica, nego pitanje opstanka kršćanstva. Ovdje se, prije svega bije boj zbog vječnosti duše čovjeka. LGBT – agenda je najava borbe autonomnog čovjeka protiv Boga.

Obama ekstremist

Izvnredno, kako se Obama pokazuje ekstremist u pitanjima pobačaja i „nemoralizacije“ U svim drugim pitanjima se pokazuje kao veliki pomiritelj. Svijet je slavio crnog Barack Husein Obama u Bijeloj kući kao onoga koji prevladava suprotnosti koje su bile neprijateljski zagrižene kao bijeli – crni; kršćanin – musliman; bogat – siromah.
Zašto ne čini najmanje tako kao da bi želio civilno življenje jedan uz drugoga Bibliji i životu vjernih Amerikanaca i hedonističkih ateista? Čijim interesima se tako obvezao da se u ovim pitanjima tako predaje STRATEGIJI-JEDNOG-SVIJETA?


Vrh
 Profil  
 
PostPostano: Pet lip 19, 2009 06:08 

Pridružen: Čet svi 28, 2009 15:06
Postovi: 1117
Pročitajte navedeni članak pa bi bilo dobro ovdje iznijeti svoja razmišljanja.


Vrh
 Profil  
 
PostPostano: Pet lip 19, 2009 09:25 
Avatar korisnika

Pridružen: Pet ruj 26, 2008 12:00
Postovi: 71
Obama je od svijeta dočekan kao "spasitelj", a za onoga koji vidi, sve se više očituje njegova stvarna uloga i vučje obličje pod janjećom kožom...:twisted:

_________________
Blagoslovljen budi Bog!


Vrh
 Profil  
 
PostPostano: Ned lip 21, 2009 19:39 
Avatar korisnika

Pridružen: Sub svi 17, 2008 15:56
Postovi: 635
Arnold Schwarzenegger je austrijsko-američki glumac, političar i body builder, od 2003. guverner američke savezne države Kalifornija.
Da,Austrijanci su na veliko pisali o njemu ,i ponosno pisali kako ce on "sada ukiniti SMRTNU KAZNU" Sam je odmah u pocetku dao izjavu,kako ce to uciniti...A,do sada nista nije ucinio,zasto..?Promjenio je misljenje i odustao od toga?

Tako i Obama....

Svi "oni" se samo bore za jednu stolicu vise,za svoje mjesto gdje jesu i gdje zele da idu...jos vise..Obama je sada na najvisoj stolici,"on" ima moc i moze dosta toga uciniti..Ali on sam nikako nije odgovoran za sve to..Ne vjerujem da je to bila njegova zelja..(zasto se do sada nikada o tome nije culo,da je on imao interes za to?) Nego sada,kada uz pomoc drugih,ili mozda pod pritiskom drugih cini to...Vjerujem da njemu to osobno nije potrebno,ali sada cini to da se pokaze objektivan ,tolerantan i spreman na "ravnopravnost" ,da svaki covjek ima pravo na svoju privatnu i intimnu slobodu...On cini to da pridobije neke,a s tim zeli podrzku negdje dalje sto je "njemu vazna"On to cini sigurno iz nekog razloga..Jedna ruka -pere drugu...
Nas narod kaze jednu poslovicu...." u kakvom si kolu tako igraj- ili onu -kako muzika svira,tako mi igramo"Pa vjerujem da je tako i kod njega.Obame...Tesko je ugoditi svima,a tesko ce se biti i Europi suprostaviti se tome,ako to bude prihvaceno u svijetu....
A ,tko moze reci da neki drugi covjek na mjestu danasnjeg Obame,nebi to isto ucinio...
Jer pritisak u svjetu je sve veci...a bezboznika je sve vise...????Njima nista to ne znaci..
I koliko god se "mali" protivili tome,ipak"vekiki" sjede vise i imaju vece sanse za to...

U svakom covjeku lezi nesto dobro i nesto loso...sada je samo pitanje ,kako ce se Obama odluciti i s kojim razlogom...? Jednima ce pomoci,a druge ce odmoci..?Samo ,ne snosi sigurno sam odgovornost..ali nosi najvecu odgovornost..

_________________
"Čovječe stvoren si na sliku Boga koji je ljubav. S dlanovima da daješ, sa srcem da ljubiš i s dvjema rukama - upravo toliko dugačkima da zagrle drugoga".Vergelt’s Gott


Vrh
 Profil  
 
PostPostano: Ned lip 21, 2009 19:59 

Pridružen: Sub vel 14, 2009 20:30
Postovi: 2092
Obama je došao na vlast - kako? Tko je ozbiljno razmišljao, lako je mogao postaviti sebi ovo pitanje. Naime, američki izbori koštaju ogromne svote. Financiranje kampanje je silan izdatak. Tko stoji iza Afroamerikanca i što taj (ti) iz sjene žele?


Vrh
 Profil  
 
PostPostano: Sri lip 24, 2009 20:20 
Avatar korisnika

Pridružen: Pon svi 05, 2008 13:54
Postovi: 269
Lokacija: gommorah
sara je napisao/la:
Obama je došao na vlast - kako? Tko je ozbiljno razmišljao, lako je mogao postaviti sebi ovo pitanje. Naime, američki izbori koštaju ogromne svote. Financiranje kampanje je silan izdatak. Tko stoji iza Afroamerikanca i što taj (ti) iz sjene žele?


Čuj, misliš da bi puk radije htio Buša?

Tko stoji iza svega: Pa, naravno "Tajna društva" Iluminati

Slika

_________________
Nisam trazio za zivot koji mi je dan. Ali mi je dano. Ništa više. I time... Dajem sve od sebe


Vrh
 Profil  
 
PostPostano: Čet lip 25, 2009 08:12 

Pridružen: Čet svi 28, 2009 15:06
Postovi: 1117
crusader je napisao/la:

Čuj, misliš da bi puk radije htio Buša?

Tko stoji iza svega: Pa, naravno "Tajna društva" IluminatiHej crusader: Znaš li da je i đavao dao svojih 10 zapovijedi.
Znaš li kako glasi prva?


Vrh
 Profil  
 
PostPostano: Ned lip 27, 2010 14:55 

Pridružen: Sub lip 26, 2010 21:38
Postovi: 2
Kako bas me zanima'???
O Obami... :twisted: slika govori vise od 1000rijeci...


Vrh
 Profil  
 
PostPostano: Pon lip 28, 2010 08:33 

Pridružen: Uto lip 08, 2010 15:00
Postovi: 11
Postoje dvije amerike - kršćansko konzervativna, i nakaradna liberalno-hedonistička..

Prva je večinska u unutrašnjosti, a druga dominira na obalama - istočnoj i zapadnoj..

Problem je što se ova druga putem masovnih medija, relativizacije i nesputanog hedonizma širi na unutrašnjost i mladi ju nažalost upijaju...


Vrh
 Profil  
 
PostPostano: Sub srp 10, 2010 13:38 
Avatar korisnika

Pridružen: Pet srp 24, 2009 22:03
Postovi: 4306
MarkoZG je napisao/la:
Postoje dvije amerike - kršćansko konzervativna, i nakaradna liberalno-hedonistička..

Prva je večinska u unutrašnjosti,


ona bi se možda prije mogla zvati protestantsko fundamentalna (po većinskom udjelu) Amerika koja je uglavnom glasala za Busha i koja je za njega išla ratovati u Afganistan i Irak. Iz te unutrašnjosti (siromašnijih krajeva) je Bush većinom regrutirao svoju vojsku.

Ona jest konzervativna po nekim svojim stajalištima, ali i slijepa za probleme u svijetu...


Vrh
 Profil  
 
PostPostano: Uto sij 25, 2011 09:04 
Avatar korisnika

Pridružen: Sri lip 24, 2009 15:19
Postovi: 395
Obami ovakvo zalaganje za gay pokret ne služi na čast. Ako je to tako važna točka njegova predsjednikovanja, tad ne znam kako može očekivati Božji blagoslov u svojem radu. Baš me zanima kako će izvoz ovakve tekovine američke demokracije prihvatiti muslimani. Može se Obama osobno smatrati kršćaninom koliko hoće, ali ovakvim probijanjem nakaradnosti promiče antivrijednosti i širi duh antikrista.

_________________
Ne varajte se: Bog se ne da izrugivati! Što tko sije, to će i žeti! (Gal 6:7)


Vrh
 Profil  
 
PostPostano: Sub sij 29, 2011 13:17 

Pridružen: Sub sij 01, 2011 21:51
Postovi: 186
Taj LGBT pokret je malo čudan.
Čini mi se da mi je tu sve jasno, ali kad malo bolje razmislim, i nije...
npr. za homoseksualni brak mi je jasno što je, ali za biseksulani ne (to je već ranije spomenuto).
Da sam gay, ne bih se volio trpati u isti koš sa biseksualcima ... no što tu rade transseksualci i koja je njihova funkcija i što su oni tek mi nije jasno.
No defiitivno oni se bore za svoja prava iz pozicije žrtve.
Dakle češće možemo čuti da je neki LGBT pretučen od strane onih koji to nisu, nego obrnuto. Postoji li uopće obrnuti slučaj?
Naravno podrazumjevam da je netko pretučen samo zato što je LGBT... naravno "pretučen" je srednji pojam u lepezi ugroženosti.
Mislim da je svjetska javnost senzibilizirana za kršenje dostojanstva čovjeka i u tom ozračju LGBT pokret prikuplja bodove.

Teško je javno reći nešto loše o njima da odmah ne upadneš u pretinac ubojice, a u najmanju ruku ispadneš čovjekomrzac.

Upravo zbog navedenih razloga, mislim da se potrebno uvijek zalagati za dostojanstvo svih ljudi, a posebno LGBT jer su zbog svojeg problema u diskriminirajućoj poziciji. Smatram da se tek iz te pozicije može otvoreno kritizirati njihove zahtjeve.
Da li Obama radi takav ili sličan manevar, ne znam... i ja sam bliži tome da popušta pod pritiscma dobro osmišljene promidžbe.


Vrh
 Profil  
 
PostPostano: Ned sij 30, 2011 11:24 
Avatar korisnika

Pridružen: Čet sij 27, 2011 21:44
Postovi: 15
Zbilja ne znam sto reci o Obami.U pocetku sam i ja bila nekako impresionirana s njim medutim po nekakvim prorocanstvima ocito je da nam ne dolazi "zlatno" doba nego doba mraka,patnje,rata,boli,placa... i prema tome cijela ova situacija ne samo u Americi,nego u svijetu (a i kod nas u Hrvatskoj) me ne cudi.I cak se ni ne bojim,jer nam je Bog rekao da oni sto su cvrstio u svojoj vjeri nemaju se cega bojati.
Ali iako se ne bojim,nekako sam tuzna,gotovo ogorcena sta se tice ove teme.Najavljena je gay parada u Splitu za 11.06.2011.Sumnjam da ce ta parada proci u miru,dapace.Mi smo ipak kakvi god bili i kako god izgledali ipak dosta konzervativni i tradicionalni ljudi,koji znamo sto znaci brak i obitelj,sto opcenito znaci veza izmedu dvoje ljudi.Danas smo dosli do toga da nam NA SILU namecu nesto sto nije prirodno i normalno za sasvim normalnu i uobicajenu stvar.Ako mene pitate LGBT osobe nisu ni psihicki ni fizicki bolesni,vec duhovno pali ljudi.Njima treba pomoc na duhovnom podrucju.Smatram da kada bi se takva osoba obratila npr pravom egzorcistu da bi svi njeni problemi bili rjeseni pa bi se onda svijetu moglo pokazati kako je to izljecivo i kako to stanje ipak nije normalno.Nedavno sam procitala u jednoj knjizi kako se muskarac koji je posto-poto htio postati zena obratio egzorcistu jer je htio biti osloboden te svoje opsjednutosti u glavi,i nakon niza molitvi oslobodenja nad njim,na kraju je bio i osloboden.To je dokaz da je taj problem rjesiv,to je dokaz da te osobe zapravo jesu problem i
da su to osobe sa dijagnozom,a ne sasvim ravnopravne nama ostalima kao sto oni to zele biti.
Protiv nasilja sam bilo kakve vrste,a pogotovo fizickog nasilja nad njima jer i oni su ljudi.Nasilje nam nece pomoc jer cinjenica je da je ta vrsta ljudi usla u sve pore svjetskog drustva i sve je nekako vise na njihovoj strani,a protiv obicnog covjeka.Zato nam ostaje samo molitva i post jer nam je receno da se samo tako moze ovaj rod istjerat. :!:

_________________
Ne želim uraditi drugome ono što ne bi voljela da drugi meni uradi!


Vrh
 Profil  
 
PostPostano: Pon sij 31, 2011 03:12 
Avatar korisnika

Pridružen: Pon srp 12, 2010 16:28
Postovi: 108
Koliko ja vidim Obama se zalaže, sasvim svjesno i strastveno, za dodatnu dehumanizaciju ionako nehumanog postupka.

http://www.youtube.com/watch?v=BYRpIf2F ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=CHxChwtS ... re=related

_________________
Gospodin s nebesa gleda na sinove ljudske da vidi ima li tko razuman Boga da traži. (Ps 14,2)


Vrh
 Profil  
 
PostPostano: Uto srp 12, 2011 09:11 

Pridružen: Sub lip 18, 2011 12:17
Postovi: 457
Lokacija: Hrvatska-Grad Rijeka
...u...loše je to...
Molite ljudi...puno molite jer bi cijeli dan imali za šta...morate puno i iskreno moliti...
_______________
Neka su Mir i Blagoslov Gospodnji sa všim srcima!

_________________
"Pravedan čovjek koji se boji zlog čovjeka gori je od nevjernika!"


Vrh
 Profil  
 
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 15 post(ov)a ] 

Vrijeme na UTC + 01:00 sata


Tko je online

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost


Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.

Traži prema:
Idi na:  
Pokreće phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpbb.com.hr