Barnaba je napisao/la:
U sinošnjem sučeljavanju kandidata na HTV-u nije bilo tema koje bi se isključivo odnosile na vjernike.
A meni osobno je prihvatljiv jedino nezavisni kandidat Josip Jurčević. Bez obzira što se širi fama kako takav kandidat nema nikakve šanse, osobno mislim da u prvom krugu moram glasovati isključivo za najprihvatljivijeg prema svojim moralnim i vjerskim opredjeljenjima.
Gledala sam malo to sučeljavanje kandidata. Jurčević, što god veli je na mjestu, Tuđmanu je mana što ga svi uspoređuju s ocem. Iz njegovih riječi se vidi veliko poznavanje i situacije i problematike i ima odmjeren stav svojstven pametnim i obrazovanim ljudima.
Meni su njih dvojica najbolji, teško mi se odlučiti.
Žao mi je samo što je ostalo puno nepostavljenih pitanja, na koja bih ja htjela znati njihove odgovore.
Tko može reći taj nema šanse, a ovaj ima? Popularnost je na strani Bandića, ali to može biti dvojaki argument, i za i protiv.
Kod ostalih kandidata se nakupilo toliko negativnosti, pa mislim da nemaju šanse...a onda danas čujem grupicu ljudi kako im je baš taj najveći negativac kandidat za kojeg će dati glas...