to pitaš, Zujko, [b]ali sam si dao odgovor:[/b]
KOLIKO je (budućih) majki spremno na ovakvu žrtvu?
Jadne majke...Sirote žene koje učine abortus...
Ono Svjedočanstvo (link ispod) trebao bi pročiztati svaki ginekolog "majstor" koji čini taj zločin; svaki političar u saboru!
Sjetimo se! Jesmo li skupljali novac za onu djevojčicu da može u SAD gdje će joj stručnjaci spasiti život? Skupljeno je i više ot potrebne svote, ako se ne varam. I sada bi - za operativni zahvat uz rez maternice i uz lasersko uklanjanje tumora. Zar su samo Japanci stručnjaci za takav zahvat? Možda, ne znam.
Zujko, je li u
pozadini svega još nešto, a ne samo tumor? Ne znam! Ali svakako da su mediji (prednjači RTRL kao TV kuća) našli priliku napasti/kriviti "sumnjive male grupe moćnih" kao i RKT Crkvu...
Rasulo vjernika katoličke vjeroispovijesti je očito. Dakako, samo možemo moliti. I molimo!! Jer sumnjam da Mirela Čavajda shvaća što je abortus, pogotovo u 25. tjednu...
Stoga stavljam link SVJEDOČANSTVO G. JESSEN - za one buduće majke koje bi POMISLILE učiniti abortus.
http://www.tebe-trazim.com/forum/viewto ... =43&t=6853Treba ga svakako pročitati.
Da, jesam, al da čujem i ostala mišljenja:)
Pa ovo je prilika da se progura nešto, očito, jel, neki dolaze na svoje, vikanjem i traženjem svojih prava, eto pozadine, pobačaj se želi prikazat kao nešto normalno i kao neka bezizlazna situacija.
6.Božja zapovijed, ne ubij! Pitanje je, što tu točno nije jasno, a da već nije razjašnjeno prije tj tokom povijesti čovječanstva, što je to tolko konfuzno u šestoj Božjoj zapovijedi..
Radi se eutanazija nad starijima i radi se pobačaj nad nerođenom djecom, uopće ne znam kako bih nazvao tu situaciju, eugenika na djelu.
Ako stavimo vjeru na stranu, znam neke pojedince koji nisu vjernici a strogo se protive pobačajima, što s njima, u koju skupinu ti ljudi spadaju a nisu "katolibani"..
Pozivanje na srednji vijek i zadrtost katolibana odnosno to isto vraćanje u srednji vijek, većinom dolaze od progresivne ljevice koja propagira a što drugo, nego napredak, i sve je to super, samo je pitanje, kakav napredak, bez Boga, jel.
Sve može, sve dolazi u obzir, samo nemojte Boga spominjat i uzimat ga u obzir i sve će biti ok, eto, to je taj napredak.
Daje se prednost znanosti i medicini, a gdje je tu moral i etika?
Čitao sam malo svjedočanstvo od dr.Glorije Polo "Nesreća s udarcem munje". A spominje se i pobačaj..
Kad smo došli do pete zapovijedi, Gospodin mi je dao vidjeti da sam strašan ubojica jer sam počinila najgori od svih zločina: pobačaj.
Osim toga sam financirala nekoliko pobačaja jer sam tvrdila da žena ima pravo izabrati želi li biti trudna ili ne. Bilo mi je dano čitati iz Knjige Života i strašno me pogodilo kad sam vidjela da je jedna četrnaestogodišnjakinja djevojka na moj savjet pobacila. Loše sam savjetovala i druge djevojke, među njima svoje tri nećakinje, kad sam i govorila o zavođenju i modi, kad sam ih savjetovala da koriste svoje čari i da koriste kontracepciju. To je oblik kvarenja mladeži koji još otežava strahovit grijeh pobačaja.
Kad god se prolijeva dječja krv, to je poput prinošenja žrtve paljenice Sotoni, i to duboko ranjava Gospodina. U Knjizi Života vidjela sam kako nastaje ljudska duša, vidjela sam trenutak kada sjeme ulazi u jajašce. Tada frcne prekrasna iskra, svjetlost koja blista sjajem Boga Oca. Čim je majčino tijelo oplođeno, biva osvijetljeno svjetlom duše. Kod pobačaja duša jauče i viče od boli i taj krik se čuje sve do neba koje je potreseno. Taj krik odzvanja i u paklu, ali ondje je to krik radosti! Koliko se djece ubija svakog dana! To je pobjeda pakla. A kao cijena, kod svakog prolijevanja te nedužne krvi biva oslobođen još jedan zloduh. Ja sam umazana tom krvlju i moja je duša posve tamna. Zbog tih sam pobačaja izgubila osjećaj za grijeh. Za mene je to sve bilo u redu. A tek djeca kojoj nisam dala živjeti jer sam nosila spiralu! Nije čudo da sam uvijek bila ogorčena, frustrirana, depresivna. I u tu sam proaliju upadala sve više i više. Ne mogu reći da nisam nikad nikog ubila! A svi ti ljudi koje sam prezirala, mrzila, koje nisam voljela! I to je vrsta ubojstva jer ljudi ne umiru samo od metka. Možemo ubiti mržnjom, zloćom, zavišću i ljubomorom.