Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Sri tra 22, 2026 09:18

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Započni novu temu Odgovori  [ 108 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Autor Poruka
PostPostano: Sri svi 18, 2011 08:12 

Uz takve inicijative koje se mogu predvidjeti dugo žive i oni koji su po vokaciji antikatolici a žive od Katoličke Crkve. Najočitiji primjer je Ivan Grubišić koji svako malo izađe s anticrkvenim izjavama i pamfletima.

Vrh

PostPostano: Pet svi 27, 2011 17:24 

Barnaba je napisao/la:
Ipak, zanimljivo je i svakako nije slučajno, što su sve katoličke duhovnosti oblatili osim jedne, što ukazuje da očito postoji simbioza između onih koji se nazivaju "tradicionalistima" i uprave tog portala, možda ona nije formalizirana no duhovnim očima se jasno može primjetiti.

Postoji sličnost između njih jer su obje skupine pune kritika s "unutarcrkvenog" stajališta, ali kad kritika preraste u dominantan način izražavanja i kad prestane biti opravdana, u pitanje dolazi duhovna superiornost takvog gledanja na Crkvu. Kard. Bozanić je nedavno, jednim drugim povodom, poručio svima da se ne dadu uznemiriti i povesti za onima koji ne žele zajedništvo u Crkvi, koji ne vide vrijednost u zajedništvu već su puni nepovjerenja jedni prema drugima, a na isti put nas poziva i geslo skorašnjeg Papinog pohoda.

Vrh

PostPostano: Čet lip 23, 2011 20:13 

Jedno vrijeme sam pisao na tom forumu kako bih odgovorio kao vjernik katolik i Hrvat na mnoge objede koje se svakodnevno iznose na tom portalu na račun Crkve i domovine. Kada bih iznio svoj stav dobio bih crveni karton, bez ikakvog obrazloženja. Da napomenem, nikad nisam nikoga uvrijedio niti diskriminirao po bilo kakvoj osnovi. Nakon par mjeseci sve mi se zgadilo i zatražio sam crni karton od uredništva jer nisam htio imati nikakve veze sa tim portalom(po meni masonskim). Najviše mi se zgadila ta licemjernost glede promicanja dijaloga, različitosti itd....

Onda sam odlučio da ne može to tek tako proći (ipak sam ja dalmatinac) pa sam se neposredno pred GP u Splitu ulogirao pod imenom brendon(asocijacija na BB). Glumio sam gay aktivista tri dana i namjerno provocirao.
Rezultat je ovaj: desetak crvenih kartona ljudima koji su iznijeli svoje stavove u vezi homoseksualnosti, potpora i brojne isprike brendonu na PP od strane moderatora, super moderatora i uredništva :D .

Onda sam nakon tri dana javno na web-caffeu(kad je bilo najviše ljudi) objavio poruke koje su mi poslali na PP i objasnio ljudima tko je ustvari brendon :D.
Samo sam htio pokazati koje "vrijednosti" promiče taj portal koji sam za sebe kaže da je kršćanski i vjerski. Uspio sam u tome, a nije izostala ni reakcija uredništva, ekspresno su izbrisane kompletne teme gdje sam pisao i naravno poruke uredništva na PP. :lol:

Ubrzo je i glavni urednik promijenio profil pa mu tako avatar više nije križ nego CRNILO(baš mi je to nekako znakovito) i sad traži "samo" dečke.

Eto, tako sam se poslužio njihovim oružjem, a to je obmana i iluzija s kojom truju ljude već godinama.

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 108 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Vrijeme na UTC + 01:00 sata