Jedno vrijeme sam pisao na tom forumu kako bih odgovorio kao vjernik katolik i Hrvat na mnoge objede koje se svakodnevno iznose na tom portalu na račun Crkve i domovine. Kada bih iznio svoj stav dobio bih crveni karton, bez ikakvog obrazloženja. Da napomenem, nikad nisam nikoga uvrijedio niti diskriminirao po bilo kakvoj osnovi. Nakon par mjeseci sve mi se zgadilo i zatražio sam crni karton od uredništva jer nisam htio imati nikakve veze sa tim portalom(po meni masonskim). Najviše mi se zgadila ta licemjernost glede promicanja dijaloga, različitosti itd....
Onda sam odlučio da ne može to tek tako proći (ipak sam ja dalmatinac) pa sam se neposredno pred GP u Splitu ulogirao pod imenom brendon(asocijacija na BB). Glumio sam gay aktivista tri dana i namjerno provocirao.
Rezultat je ovaj: desetak crvenih kartona ljudima koji su iznijeli svoje stavove u vezi homoseksualnosti, potpora i brojne isprike brendonu na PP od strane moderatora, super moderatora i uredništva

.
Onda sam nakon tri dana javno na web-caffeu(kad je bilo najviše ljudi) objavio poruke koje su mi poslali na PP i objasnio ljudima tko je ustvari brendon

.
Samo sam htio pokazati koje "vrijednosti" promiče taj portal koji sam za sebe kaže da je kršćanski i vjerski. Uspio sam u tome, a nije izostala ni reakcija uredništva, ekspresno su izbrisane kompletne teme gdje sam pisao i naravno poruke uredništva na PP.
Ubrzo je i glavni urednik promijenio profil pa mu tako avatar više nije križ nego CRNILO(baš mi je to nekako znakovito) i sad traži "samo" dečke.
Eto, tako sam se poslužio njihovim oružjem, a to je obmana i iluzija s kojom truju ljude već godinama.