Hrki prijatelju,šta ti sebi umisljas? Daješ si za pravo da propitujes vjeru svakoga od nas koji ne virujemo u nebuloze navodne Gospe iz Međugorja, nstavljas nas u kontekst nevjernikafarizeja,komunjara i šta ti ja znam čega sve ne...da bi još na kraju doša do toga da me nazivas pogrdom!? Ejj, aj malo smanji doživljaj, nemoj glumit na forumu moralnu vertikalu i duhovni uzor za nasljedovanje! Ako nisi primjetija na Gospa su navodnici,što bi značilo da se s Gospom ne sprdam! Sprdam se sa navodnom Gospinom pričom koja se minja od četvrtka do četvrtka! Opet ću rec što sam ti ponovila sto puta- citaj malo pozornije!
toliku borbu i verbalno dokazivanje da Gospe nema u Međugorju nisam doživio ni od najvećih ateista, jugoslavena i komunista
jugoslaveni, komunisti i udbaši su se svim silama i žestoko borili prvih 2-3 godine ...ovo koliko se vi borite protiv prevazilazi svako normalno poimanje....vi se borite više protiv Gospe i Međugorja , nego što su se borili najveći neprijatelji Crkve i vjere hrvata u jugoslaviji
EDIT:opet ću ponoviti dio mog ranijeg posta i pitanja, navezujući se na tvoje spominjanje nevjernika, komunjara , farizreja
:
prvi dan 24.6.1981. Gospa se samo ukazala bez da je išta rekla...već drugi dan 25.6. i sve ostale dane Gospa s njima razgovara
i svi su čuli potpuno iste stvari od Gospe!...nema tu tzv. kolektivne halucinacije...
osim toga šta bi bio uzrok te kolektivne halucinacije...ne radi se o 1 danu, nego o destinama dana te 1981. godine kada svi zajedno imaju viđenja istovremeno
http://www.medjugorje.hr/hr/medjugorski ... /ukazanja/
Amo npr.jedan dokaz da su vidjeli iste stvari svi vidioci:
http://www.medjugorje.hr/hr/medjugorski ... opis-lika/
Ti kažeš Ivanki nedvno umrla majka, ona nešto umislila i svi drugi podsvjesno prihvatili...ili tako nešto
PA KAKO NJIH 6 MOŽE POTPUNO SVJESNO ILI NESVJESNO PRIHVATITI POTPUNO ISTA VIĐENJA KAO IVANKA , ČUTI ISTE RIJEČI I REČENICE,VIDJETI ISTI IZGLED POJAVE ISVE DRUGO DA NE NABRAJAMO ???...TO JE NAPROSTO DA PADNEŠ UNESVIJEST AKO SI SPREMAN U TAKO NEŠTO VEJROVATI

...TO JE SULUDO I NEMOGUĆE!!
evo
, reci ti nam ti šta može biti naravni izvor kolektivne halucinacije kod desetina ili stotina ukazanja??...o tome ne govori ni slovenski psihijatar stupar, ni amaerički psihijatar bartulica, ni francuz henry J., niti ijedan psihijatar i psiholog koji ih je ispitivao...bilo ih je preko deset
još bi se nekako možda jako nategnuto moglo raspravljati da su imali samo 1 viđenje-ukazanje...pa da se kaže imali su kratku kolektivnu epizodu halucinacije...mada bi se i tada kod njih 6 razlikovao sadržaj te jednokratne kolek.halucinacije!
kolektivna hal. ne može trajati danima, mjesecima...shvati to čovječe Božji
meni stvarno nije jasno
...vi ste kao neki katolici, a dajete tako nemoguće razloge i obrazloženja kao da ste zadrti ateisti, komunisti koji se svim silama boriše 80-tih godina u SFRJ protiv vjere u Boga, Gospu
mislim, da se
80-tih pitalo komunističke doktore i psihijatre šta može biti uzrok toga što vidioci vide, da te zadrte komunjare, jugoslaveni, antiklerikalci ne bi davali ovakve provršne i priglupe odgovore, za koje i sljepac iz aviona vidi da ne mogu držati vodu ...ni teoretski čak, a kamoli u praksi
meni stvarno nije jasno ljudi tko ste vi?..jeste li vi vjernici ili ateisti koji ne vjeruju u čuda i nadnaravne stvari koje se ne mogu objasniti na pozitiv-materijalistički način?
jeste li vi svi nevjerni tome iz Isusova doba, nevjerni farizeji i pismoznanci iz judeje...jeste li vi veliki svećenici iz sinedorija koji su poznavali sveta pisma ( toru) i pored svega toga nisu spoznali Mesiju Isusa , a spoznali su ga obični , mali i neuki ljudi?