teo je napisao/la:
...Možeš li mi reći da li ti poštuješ ovaj zakon?Ako ne ,možeš li objasniti zašto?
Bez obzira što sam dosta vezan za međugorski fenomen ipak nastojim u sve uklopiti svoju Kršćansku/Katoličku vjeru. Kršćanstvo kroz Povijest ima svoje uspone i padove, svi smo mi dio toga.
Naravno da ni ja ne poštujem te Zakone, ali ipak znam da bi trebalo izbjegavati svinjetinu, - ja je izbjegavam. Mnogi tumače da su Islamisti zbog vrućina ukinuli svinjetinu jer se brzo kvari, e -onda bi ukinuli i ribu.
Želim reći da se Biblija ne može čitati kao druge knjige, Gospa preko vidioca poziva vjernike da poste o kruhu i vodi,i da čitaju Bibliju. Često u porukama naglašava da Bibliju stalno trebamo držati na vidnom mjestu, i svaki dan nešto malo pročitati i o tome razmišljati. Dakle, uči nas da sami proniknemo i shvatimo, a ne da nam netko tumači ili da čitamo tumačenja.
Tako sam i ja slijedio upute i naišao na jednu šokantnu činjenicu u Bibliji. Svaki se put stresem nad činjenicom da je Crkva nekada kroz Povijest izmjenila i smisao jednog djela 10 Zapovjedi.