sneni je napisao/la:
Evo vam samo jedan primjer... Katolička majka (4 sina) odgojena u katoličkom duhu, sudjeloje u svim akcijama mladih tada uj svojoj župi.. razgovaramo o moralu mladih..i ona meni" ... a, moj župniče, pa neka mladi danas uživaju... ja sam katolčički odgojena i znam da to nije po pravilima.. ali danas vam je to trako..." eto to je naše kršćanstvo!
Da,veličasni "Sneni".Jaka antikršćanska propaganda koja ukazuje na naizgledne nelogičnosti i navodne pretvrde stavove unutar kršaćnskog morala i kršćanskih etičkih normi urodila je plodom-Razbila je kršćansku Obitelj.
Danas je jako teško odgajati djecu i ako nismo u milosti Božjoj onda smo u pustinji života.
A pogotovo je pogubno odgajati djecu ako sva ta propaganda počme utjecati i polako ali sigurno nagrizati moral i mjenjati stavove roditelja-šo nije ništa za neočekivati jer su danas većina roditellja "djeca koja su rođena u vremenima eskalacije antikršćanskih propagandi"- beznačelnog liberalizma kojemu je jedino načelo "čini što te volja".
Mislim da je je stvar toliko zauzela maha i infiltrirala se u sve pore društva da su danas i psihologija i psihijatrija i ine znanosit u tom smejru, pod utjecajem misli New Age_a i njegovih sekti.
Po meni,mi kršćani se danas nalazimo na jako važnom poligonu sraza ideologija i pred nama je jako kompleksno ali naizgled banalno pitanje na koje kršćanstvo mora naći odgovor a koje glasi:Kako spriječiti ovo eskalirajuće pogubno ideološko-pragmatično zlo?
Zato jer ovo vladajuće liberalističko-anarhističko zlo lomi i udara na kršćansku misao,pogotovo na poligunu tradicionalne vjere.
Hvaljen Isus i Marija