Budući da želite čut na temelju čega sumnjam u Međugorske poruke, evo nekih rečenica iz tih poruka koje su mi sumnjive, klimave i za koje mislim da nisu u skladu sa Katoličkim naukom... moram napomenit da sam ja totalni laik i da ne tvrdim 100% da je ovo što sam napisala točno, pa se nadam da će se već nać netko tko će ispravit ako sam što krivo napisala.
12.03.'84. Ja i moj sin imamo poseban plan.. 24.05.'84 Kad ste daleko od mene i mog sina... 01.03.'84. sa mnom i mojim sinom... ( zanimljivo je da ta Gospa, koja bi trebala bit ponizna službenica Božja sebe uvijek stavlja ispred svog sina)
30.08.'84. ovih dana idite na brdo i molite pred križem (ne bi li nas gospa trebala uputit u crkvu, pred tabernakul, a ne na raznorazna brda)
15.11.'84. ne znam što drugo da vam kažem... ( ono kad se Kraljica Neba i Zemlje spusti da ostavi poruku spasenja napaćenom čovječanstvu, pa joj mozak blokira)
14.11.'85. sotona je toliko jak... (ovo ponavlja toliko često,skoro svako 2-3 poruka, pa se stvara dojam da ona veliča sotonu)
10.01.'85. ima dosta župljana koji ne slušaju poruke, ali zbog onih koji su u mom srcu na poseban način bliski, zbog njih upućujem poruke.. (pristrana neka Gospa)
21.02.'85. ako to ne učinite ne želim vam upućivat poruke (sad još prijeti i ucjenjuje??)
14.02.'85. svaka obitelj mora moliti obiteljsku molitvu (znamo šta je zapovijedano od strane katoličke crkve, ovo nije jedna od tih stvari koja se mora)
24.03.'85. danas vas želim pozvat sve na ispovijed....pa makar da ste se ispovijedili prije nekoliko dana (ne viruje gospa u oprost grijeha,pa tako se moramo ispovijedat svako par dana iako možda nismo teško griješili)
18.07.'85. stavite u kuću što više blagoslovljenih predmeta...tako će vas sotona manje napastovat (je, okitite se, 1 križ je malo, a i biti u stanju milosti nije dovoljno... samo se vi nakitite, pa će bit sve u redu)
06.02.'86 vi morate najprije primiti poruke,a onda ostali (opet nešto moramo??)
08.05.'86 vi ste odgovorni za poruke (ovo govori župljanima, stvara se osjećaj straha da će članovi župe odgovarat ukoliko ne prenesu svima poruke)
25.06.'87 i zato vas po ne znam koji put pozivam (zaboravna Gospa)
25.04.'94 ako niste ponizni i poslušni porukama koje vam dajem ne mogu vam pomoći (žalim slučaj, obratite se nekom drugom, gospa vam ne može pomoć...ipak je bitno biti poslušan u Međugorju)
02.06.'09. ja vas spašavam (nije li Isus jedini spasitelj, otkad i koga Gospa to spašava??)
02.03.'10. da pobijedite zablude i kušnje s mojom milošću (ja mislila Božjom milošću... koju je i gospa primila ko svi mi od Boga...tako da to nije njena milost)
02.10.'10. apostoli moji (apostoli su valjda Isusovi??)
da ne govorim o tome da Gospa blagoslivlja svojim nekim posebnim blagoslovom, sve od svećenika do nabožnih predmeta...
eto to su neke od stvari koje me tjeraju da se držim podalje od ovih objava!