Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Sri lip 10, 2026 12:08

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš uređivati postove ni odgovarati na postojeće].  [ 1631 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 109  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: Sub tra 18, 2015 14:46 

Roza je napisao/la:
Ok napokon neki odgovor... Sad mi reci- ta Nebeska žena se prvi put ukazala u.Međugorju ili smo se možda imali prilike sa njom susrest i ranije, ako da,gdje??

rekla je da što je započela u Fatimi da će završiti u Međugorju. U Fatimi se ukazala Gospa, a sad...( opet će me neko napast al evo naglašavam da referiram na Jeremijinu pojavu)... možda je podvojena ličnost...

Vrh

PostPostano: Sub tra 18, 2015 16:30 

Crni Barun je napisao/la:
Dobro, hajdemo onda na jasno pitanje potražiti jasan odgovor, bez mudrolija:
Jesu li "Gospa" i "Kraljica Mira" jedne te iste osobe?

Opet idem u Poruke, kad je Gospa Vicku i malog Jakova vodila u Raj, i, kad im je saopćila gdje će ih voditi, mali se Jakov raskrivio i rekao: "Draga Gospe, povedi samo Vicku nemoj mene, ja sam sam u svog ćaće, Vicka ima još braće i sestara!"
Dakle, vidioci je nazivaju Gospom u međusobnoj komunikaciji.

Vrh

PostPostano: Sub tra 18, 2015 16:39 

Roza je napisao/la:
Ok napokon neki odgovor... Sad mi reci- ta Nebeska žena se prvi put ukazala u.Međugorju ili smo se možda imali prilike sa njom susrest i ranije, ako da,gdje??

Sjećam se kako su djeca prvih dana Ukazanja opisivala susret na brdu. Kažu, dok je Gospa molila sa njima gledala je uokolo po okupljenom narodu, zatim bi pogled spustila dolje po polju, a na Njoj se vidjela neopisiva radost dok je sve detaljno razgledala.
Meni je to bilo jako zanimljivo, sjetio sam se toga i onda kad je djeci rekla kako se uvjek radovala doći u ovu župu kad ju je Svevišnji slao.
Prema tome, ako je često i prije Ukazanja navraćala u međugorsku župu, nisu joj strane niti ostale župe u kojoj žive Njezina djeca!

Vrh

PostPostano: Sub tra 18, 2015 16:49 

Jeremija je napisao/la:

Dakle, vidioci je nazivaju Gospom u međusobnoj komunikaciji.

nisam pitao kako je nazivaju...odgovori jasno na jasno postavljeno pitanje

....xxxxxxxxxx
........xxxx
........xxxx
....xxxxxxxxxx
....xxxxxxxxxx
........xxxx
........xxxx
Lista gnjavatora:
Dux - 11.8.2015.-11.8.2017.
srbki (hrki) - 12.8.2015.-12.8.9999.
CarolusRex - 27.7.2016.-27.7.9999.
crusader - 19.10.2016.-19.10.9999.

Vrh

PostPostano: Sub tra 18, 2015 17:19 

Crni Barun je napisao/la:
nisam pitao kako je nazivaju...odgovori jasno na jasno postavljeno pitanje

Halo, kako to misliš da ja moram znati odgovor, govorim ono što se zaključuje iz dugogodišnjih Poruka!!?

Vrh

PostPostano: Sub tra 18, 2015 17:32 

Znači vjeruješ u nešto za šta ni sam ne znaš šta je...?? Divno...

Vrh

PostPostano: Sub tra 18, 2015 17:44 

Roza je napisao/la:

ni sama Gospa ne zna što je :mrgreen:

....xxxxxxxxxx
........xxxx
........xxxx
....xxxxxxxxxx
....xxxxxxxxxx
........xxxx
........xxxx
Lista gnjavatora:

Vrh

PostPostano: Sub tra 18, 2015 18:14 

Roza je napisao/la:

Da podsjetim, međugorski vidioci nisu ništa znali o Gospinim ukazanjima. Vicka je rekla da ona nikada prije nije čula za Lurd i Fatimu. Prvi dan Ukazanja pa tako i kasnije, djecu neopisivo privlači ta Nebeska pojava Žene sa djetetom. Da nije bila Božja volja da se pojavi mlada Žena sa djetetom u naručju - sva bi se djeca sigurno razbježala, svaka bi ih druga pojava prestrašila. Mada im je se prestavila kao Kraljica Mira, vidioci je najčešće nazivaju Gospa. Gospa odmah u početku upućuje poruke koje prenose svijetu. Onaj tko je sljedio Gospin nauk postao je druga i drugačija osoba.
Ja se osobno ne želim opterećivati stvarima iz Biblijske prošlosti, ne želim uopće svoju vjeru prema Kristu stavljati u čvrsto Povijesno razdoblje. Jednostavno često poželim čitati Ivanovo Evanđelje koje započima sa riječima; "U početku biješe riječ, riječ biješe u Boga........"
Nakon toga uronim u oblak neznanja i težnje prema Bogu!!

Vrh

PostPostano: Sub tra 18, 2015 18:18 

Jeremija je napisao/la:

Halo, kako to misliš da ja moram znati odgovor, govorim ono što se zaključuje iz dugogodišnjih Poruka!!?

ispravka...samo ti zaključuješ... i nazivaš je Silom...al bitno je da si je odlučio što god ona bila vječno zvati svojom Majkom... pazi da nebi na kraju sam sebe podsjećao na one :; koji vrište po crkvama i ispuštaju čudne zvukove.... već sam ti rekla, ja sam svoje ispustila....

Vrh

PostPostano: Sub tra 18, 2015 18:43 

Pronađena je napisao/la:

ispravka...samo ti zaključuješ... i nazivaš je Silom...al bitno je da si je odlučio što god ona bila vječno zvati svojom Majkom... pazi da nebi na kraju sam sebe podsjećao na one :; koji vrište po crkvama i ispuštaju čudne zvukove.... već sam ti rekla, ja sam svoje ispustila....

Hvala na upozorenju i tvojoj brizi za mene!
Što mi se god dogodi u nastavku moga života, ja ću uvijek biti zahvalan Bogu na međugorskom fenomenu, fenomenu koji me nanovo rodio!!

Vrh

PostPostano: Sub tra 18, 2015 19:30 

Samo da mi je znati tko te unutar tog fenomena napravio :mrgreen:

....xxxxxxxxxx
........xxxx
........xxxx
....xxxxxxxxxx
....xxxxxxxxxx
........xxxx
........xxxx
Lista gnjavatora:

Vrh

PostPostano: Ned tra 19, 2015 03:39 

Vidi ti molimte kako je lipo na forumu kad svi spavate, nigdi žive duše u ovu svetu nedilju!
Pitate se otkud mene ovako rano, sad je 4 i 30? Ah, ja sam kroz život izgradio svoje mnoge neobične navike pa sam jutros rano ustao. Već nekoliko godina samo pušim nediljom, a to uključuje i malo alkohola.
Mnogi me pitaju zašto započimam pušit nediljom kad nepušim cijeli tjedan? Ja im kažem, zašto vi započimate pušit svako jutro kad niste svunoć pušili?
Ma, znam ja da pušenje škodi, ljudi koji ne puše i ne piju zdraviji umiru!!! :lol: :lol:

Vrh

PostPostano: Ned tra 19, 2015 13:29 

Roza je napisao/la:
E da sorry ove poruke iz '09. i 10. Nisu sa te str koliko se mogu sitit... U par navrata sam čitala poruke sa raznih stranica pa bi zapisala na papir kad bi našla nešto tako cudno...sad se ne mogu sitit s koje str je tih par poruka...

možda zato nisu točne, tko zna tko ih je prenosio i skojom namjerom?
eto otiđi na http://www.medjugorje.hr/hr/medjugorski ... ne-poruke/ ili na ranije od mene citiranu medjugorje.ws/ ...
nađi 3-4 poruke koje po tebi nisu u skladu s naukom KC
Da vidimo šta tu ne štima s porukama koje Gospa daje cijlom svijetu ...i vjernicima i nevjernicima

mogu naravno i drugi ( pronađena, sara, barun šmajser itd) dati sa tih stranica heretične ili navodno heretične poruke pa da prokomentiramo

Vrh

PostPostano: Ned tra 19, 2015 13:40 

Roza je napisao/la:

pa stavi cijele poruke...nepotpuno nije isto kao kad se poruka pročita u kontekstu cijele poruke
nema smisla davati izvučeno iz cijelog konteksta...ja sam sada neke pročitao i nije to baš tako kako se tebi čini?
dopuštaš li mogućnost da i ti neke poruke ne tumačiš dobro, odnosno da ti se čine sablaznjive ili krive iako objektivno nisu?
ja dosada i od ranijih većih protivnika m. ( ti si za njih milost božja) nisam čuo da pobijaju ove poruke iza 2984. Čak imam osjećaj da ih nisu ni čitali...jer stvarno se nisu osvrtali nikada na njih...njihova sva argumentacija se svodi da lokalni biskup ne prihvaća m., pa da time automatski ne trebamo ni svi mi

Vrh

PostPostano: Ned tra 19, 2015 13:44 

Pronađena je napisao/la:

op op...jel to slično prispodobi o smaku svijeta, pa je zena u crnom zaustavila taksista da maramicu baci...pa se odgodilo....

ne radi se o tome, nego o budućem ratu u hrvatskoj, sloveniji,ex jugsolaviji
To što jeremija spominje je bilo 25.6.1981...i to je točno 10 godina prije proglašenja suverenosti i državnosti od strane hrvatske i slovenije
zato i slavimo dan državnosti na 25.6...a toga datuma se ukazala Gospa...čudna podudarnost
da li si ikada to primjetila

Gospa je po Božjem dopuštenju vidjela šta će se dogoditi nakon 10-tak godina u ex yu , posebice kako će biti teška i krvava borba hrvata-katolika za neovisnost i odcjepljenje od komunističke jugoslavije!
zato je Gospa taj dan bila žalosna i u crnome...

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš uređivati postove ni odgovarati na postojeće].  [ 1631 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 109  Sljedeće

Vrijeme na UTC + 01:00 sata