U toj anti-kulturi nije samo okultizam, već i negativno iskorištavanje seksualnosti, o čemu je trenutno rasprava u medijima - što više privlači i ima veću uspješnost, golišavost ili kvaliteta pjesama.
Evo se i Glas koncila uključio u raspravu "pjevačice i pisca". Lidija je, kao prava vjernica, već sad ljutita i puca od bijesa
A mnogi roditelji su bili ljutiti i mnogo prije Šimleše, kad su slučajno zalutali na njene koncerte.
To se događa već godinama. Bio tako koncert razvikane Severine. Došli roditelji, ne baš tako konzervativni, sa svoja dva sina. Imali su što i vidjeti. Ona cijelo vrijeme u korzetu, zajedno s plesačima simulira "shake it like a dog", (tko ne zna to je ono mahanje stražnjicom u stilu psećeg parenja). Vrhunac neukusa. Tekstovi pjesama - blagi užas... Krajnji zaključak - niti pjevati ne zna.
A Lidija, koja barem ima Bogom dane vokalne sposobnosti, troši ih u jednako (ako ne i više) kičastim i banalnim pjesmuljcima, dajući usput doprinos i
striptiz-kulturi i ponižavanju žene...
A naša draga Jelena, koja definitivno bolje pleše i od Severine i od Lidije, ima ovih dana novu pjesmu čiji je tekst nezaboravan:
Srce si moje benzinom polio,
Nasmijao se, šibicu bacio,
I noćas gorit će grad,
Treba mi mlad, lijep i jak, a ne manijak.
Možda sam u pravu, a možda u krivu
Al' nisam više žena za idilu,
I jednom prođe svaka noćna mora,
Proći ćeš i ti kao glavobolja.....