Pa stvarno ne vidim njegove postove jer sam ga stavio na Ignor listu. Tamo sam ga stavio poslije ogromnog broja gnusnih optužbi, otvorene neosnovane netrpeljivosti i pokvarene zluradosti. Budući smo na anonimnom forumu takvu osobu je najbolje ignorirati jer je adminstrator brisao kako njegove gnusne postove tako i moje odgovore, ali progonitelj nije snosio ozbiljnije posljedice i zapravo je nagrađen brisanjem, dok sam ja kažnjen brisanjem suvislih odgovora u koje sam ipak uložio svoje vrijeme i trud. Dakle, poštenije bi bilo da je samo premješteno na nevidljivi dio foruma pa bi logirani članovi vidjeli o kakvom tipu osobe se radi. sve u svemu, u realnom životu čovjek bi šakam morao micati takvoga od sebe, a u virtuali ne treba takvima uopće poklanjati vrijeme.
A dobro, sad mi je jasno. Ima svakakvih čudaka.
Citat:
Što se tiče govora biskupa Škvorčevića, na temelju uvida
mogu ustvrditi kako ima dijelova koje bi dodatno trebalo pojasniti no pitanje je koliko velik bi onda trebao biti taj razgovor? Zbog veličine bi vrlo vjerojatno bio nečitljiv. Ispada da biskup nužno mora nešto naglasiti, a ne može reći baš sve u takvom razgovoru. Ono što je po meni poraznije je činjenica kako se tim naglašavanjem iznimnih slučajeva na neki način zanemaruju redovne situacije problematike u braku. Jednostavno svi trebamo poticaja kako bi imali kvalitetniji i svetiji brak pa mi je neshvatljivo što je u prvi plan izgurano to pitanje primanja sv. Pričesti za rastavljene iako i oni imaju pravo na objašnjenja i pomoć u situaciji koja ih je zadesila.
Zar nije Isus govorio da dobri pastir ostavlja stado da bi tražio izgubljenu ovcu?