https://hkm.hr/vijesti/svijet/prva-medugorska-televizija-na-hrvatskom-uskoro-pocinje-s-emitiranjem-na-podrucju-bih-i-hrvatske-vodi-nas-misao-preko-marije-do-isusa/
Evo malo reklame za prvu međugorsku televiziju.. Ako niste znali, vidjelica Vassula Ryden ima već godinama svoj radio, a knjige su joj recenzirali najpoznatiji nekadašnji hrvatski karizmatici, dok je Kongregacija za nauk vjere dvaput osudila njezina učenja..
LaudatoTV je, po mom mišljenju, privatna televizija koji dijeli svoje privatne stavove, pa tako se i ne čudim što nije nepristrana.
Dugo sam se pitala zašto recimo portal Narod.hr vrlo pristrano izvještava o Z. Mamiću. Možda im je kriterij njegov glas ZA na referendumu o braku, a možda donacije..
Uvijek postoje motivi.

Nevjerojatno, "Maria Vision Međugorje"... Koliko će duša biti odvučeno na stranu neposluha i kolike već jesu. Ne znam što bih rekla, svatko ima pravo na mišljenje no nema pravo kada ide ovoliko u krajnost. I sigurno da će biti najviše riječ o porukama, vidjelicama a sve činjenice i Crkva u kontekstu svega će biti zanemarena gdje god to neće ići u prilog. Ne mogu nikako izbjeći misao o Tomislavu Vlašiću i ovoj novoj "televiziji" međugorskoj....
Uzalud sva dobra djela, sve pozitivne stvari a u neposluhu. Uzalud 99% istine a 1%laži kad je to idalje laž.
U članku piše da će se promicati poruke "Kraljice Mira" - zar je središte kršćanstva i Katoličke Crkve privatna objava???
Citat:
Maria Vision je plod Kraljice Mira i ljubavi koju je prenijela na sve one koji svakodnevno ustraju napraviti nešto ovako veliko, nešto za Međugorje, nešto za Gospu, nešto za cijeli svijet.
Uzalud sve jer SVE trebamo činiti ZA KRISTA zagovorom Marijinim a ovo poprima široke i loše razmjere.
Citat:
Također, mislim da je nešto poput ovakvog projekta davno trebalo biti pokrenuto u Međugorju. Kraljica Mira u Međugorju se već 39 godina svakodnevno ukazuje, a u svijetu je riječ Međugorje zastupljena veoma malo. Međugorje je živi dokaz da je Božja Majka doista rođena u nebo, da duša poslije smrti živi, dokaz uskrsnuća, dokaz da ovaj život ima smisla jer nakon njega naša duša odlazi u vječnost. Živi dokaz da je s nama tu. Međugorje iza sebe ima toliko plodova, ozdravljenja, preobraćenja. Osim riječi vidioca mnoštvo svjedočanstva nam govori da je Kraljica Mira tu jer bez njene prisutnosti ono što se godinama događalo u Međugorju doista ne bi bilo moguće.
Svjesno i namjerno ignoriranje istine izrečene od Crkve. Ja čak ne mogu povjerovati niti da su u neznanju sudeći po ovom što piše u članku.
Vidioci nisu relevantni ali koga briga kad mi znamo najbolje...
I još jedna zabluda da su Kraljica Mira i Međugorje zaslužni za sve "dobro" koje se događalo godinama jer Sveta Katolička Crkva je izvor i posjedovateljica SVIH milosti i plodova u cijelome svijetu zbog Presvetog Sakramenta kojeg posjeduje a ne zbog Gospe međugorske, vidjelica i Međugorja... ali hej koga briga za Nauk i što Crkva kaže, bitno je što mi osjećamo...
Za Vassulu me ne čudi ništa s obzirom da je ona "prorok" okultnog izvora i to prilično jasno osuđena po pitanju svojih "objava". Pročitala sam sve što je Kongregacija izdala vezano za nju. Tko ju je u Hrvatskoj propagirao s katoličke strane?
Laudatu ću dati još malo šanse da vidim kako će dalje biti ali ne želim podržavati nešto što nema veze s istinom.
Bože smiluj nam se i otvori nam srce za poslušnost po zagovoru Marije, Majke Crkve!