Citat:
Znači Saro, u redu je služiti misu zadušnicu ustaškom zločincu koji je kriv za smrt više desetaka tisuća nedužnih ljudi, a nije u redu da svećenik, borac za ljudska prava postane narodni zastupnik u Saboru????
Zločinac!! To ostavimo Bogu da sudi, ali ne vi ateisti (sad te smatram takvim, jer o katoličanstvu nemaš pojma, i briši to ime, sram te bilo) ste navikli da se sudi po vašem nadahnuću. Vaš Bog bi bio neki površni, i ne bi mu bilo napamet sići i žrtvovati tri kruške , a kamoli samog sebe.
Citat:
Ok, možemo dalje: zbog čega se onda protiv ovakvog svećenika nisu poduzele mjere kao protiv don Ivana Grubišića?
Koliko je meni poznato, protiv svećenika koji se fotografirao gol golcat sa raznim predmetima u rukama, koji je govorio o tome (postoje snimke) da mašta o dječacima, nisu poduzete mjere kao protiv don Ivana Grubišića??
Znaš li i drugu stranu priče??Neznaš jel!!
Pa zašto onda nije u zatvoru ako je toliko se oskvrnuo o zakon i pravnu državu, ako je zagrizao u pedofiliju i počeo koketirati s njom?? Neznaš jel!! E pa ateistu, to nije baš crno bijelo. I dok se god tako čangrizavo hraniš žutilom, indexom i netom i sličnima, razum će ti samo grebati po površini i zvučat ćeš plitko kao sada.
Citat:
Ja ću tebi postaviti isto pitanje: zar se ti koja odobravaš takve stvari stvarno možeš nazvati katolkinjom???
Ja ću ti odgovoriti. DA!! Može se nazvati katolkinjom, jer i da je taj svečenik 100% sa svih strana osuđen i od države i da je sve istina, ona je katolik jer ne osuđuje, jer to ostavlja Bogu. A kamoli da osuđuje na temelju žutila, koje je milion puta dokazalo da je žutilo, i ti se time i dalje hraniš, i vjeruj da te žalim!!
Citat:
Kažeš Saro, "očito pojma nemaš o važnim stvarima". Pa zar je tebi kao katolkinji stvarno prihvatljivo da se služi misa zadušnica masovnom ubojici, ratnom zločincu? Očito si ti ta koja nema pojma o "važnim stvarima", a ne ja.
Samo se brukaš!!
Ako je tvoj Bog Matija Babić i Denis Kuljiš, naš nije.
I molim te da mi pokažeš u kojem dokumentu je zabranjeno služiti Misu za pokojnika koj je kršten u Crkvi, ma kakv bio!!
I ne sudi da ti ne bi bilo suđeno. A ti se "katoliče" več osudio da ne bi niti najmanji čin svog milosrđa dao za nekog tko je u velikoj opasnosti da se izgubi za vječnost.
E moj "katoliče"!!! Žalosno te čitat koje baljezgarije pišeš!!
I de mi reci jel to onaj Grubišić (robin hud), koji je primao tri plače od jednom, kojeg je ta odvratna crkva podigla na noge, koja ga je odškolovala, koja mu je dala najbolju župu u hrvatskoj, jel to onaj Grubišić koji nije ženi koja mu je pomagal plačao mjesecima, jel to onaj Grubišić koji je opleo po crkvi kad su mu ukinuli časnu sestru manje pa je morao mrdnuti malim prstom ili podignuti žlicu, jel to onaj Grubišić koji je oličje licemjera u hrvatskoj. Dalo bi se o njemu puno napisati, pogotovo o gaženju zavjeta!!