Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Čet tra 16, 2026 17:38

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Započni novu temu Odgovori  [ 2 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Post
PostPostano: Pon stu 21, 2011 12:14 

Može li netko malo više o tome napisati. Ja u zadnje vrijeme postim svaki petak (kruh i voda, nekad samo voda), molim krunicu jednom u danu, molim za duše u čistilištu 7 očenaša, zdravomarija i slavaocu i još po neku manju molitvu. Budući da to radim tek od nedavno otkad sam se obratila ne znam baš puno o tome. Da li radim dobro? Kako da postim bolje ili kako bih to rekla, kako da budem još bolja u tome? Koliko često moliti, koje molitve za vrijeme posta? Kako taj post prikazati Bogu? Čula sam da neki ljudi znaju postiti i duže dana. Zašto to rade i da li su onda na kruhu i vodi ili samo vodi? Molim vas napišite sve što znate o tome.

Vrh

Naslov: Re: Post
PostPostano: Čet svi 09, 2013 21:10 

Ovaj članak bi ti trebao reći najbitnije o postu.. :)http://www.medjugorje-info.com/hr/poucn ... om-i-dusom Gospina krunica je dovoljna molitva ali uz to trebamo razvijati odnos sa Gospodinom,molitva pohvale tvojim riječima ima veliku snagu,kažu svaki nečisti duh bježi od osobe koja slavi Gospodina pohvalama koje dolaze iz srca onoga koji ih izgovara..Ne znam dali ideš na neku molitvenu zajednicu ili karizmatske seminare,kroz njih duhovno rastemo i razvijamo i se u molitvama i bliskosti sa našim Kraljem..

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 2 post(ov)a ] 

Vrijeme na UTC + 01:00 sata