Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Čet tra 23, 2026 03:16

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Započni novu temu Odgovori  [ 4 post(ov)a ] 
Autor Poruka
PostPostano: Sub stu 16, 2013 03:06 

i treba mi jedno misljenje ili savjet , dali mi mozete dati savjet jedan koji me jako muci i boli , moj otac jako bolestan i da nece se izlijecit (rak )i nema dugo na tu svu nesrecu poceo je sada da pije i to jako tesko podnosimo , imam brata invalida koji zivi snjima , moj tata je bio uvjek jak alkoholicar i kad je pijan jako nas vrijedja i svasta nam govori , ali mi mu opet oprostimo kada je znao prestat pit a sada pogotovo kad je bolestan nemozemo da ne oprostimo iako je jako tesko, ja imam jednu tetku(tatina sestra) koja je da nekazem sotona sama , kad je moj tata tako pijo i da oprostis glupost prico ona ga je podrzavala , lagala na nas , sipala ulje na vatru , govorila da ga mi unistavamo i svasta lazi nemoguce i samo ga je potpaljivala da nas jos vise vrijedja , mi zivimo u njemackoj , rodom smo iz bosne a imamo stan u rijeci gdje odlazimo na odmore i gdje imam dva strica od koji je jedan vec preminuo, sad kako je moj otac bolestan on je navalio da ga mi sahranimo u Rijeci( jer to je naravno Hrvatska ), mi cemo kako izgleda( svi) ja , moj suprug , moja djeca , moj brat biti pokupani ovdje u Stuttgartu, i sta mene sada boli jako je da on je toliko navalio da se sahrani u Rijeci skojom nema nista tako reci u kojoj nije nikad zivio osim da ode na odmor , eto samo sto je to Hrvatska ( koju i sama volim i postujem )ali eto zivi mu tu jedan brat i jedan koji je tu pokopan jer im tu i djeca zive , i ta zla tetka ce isto najvjerovatnije u Rijeci biti pokopana i jako me jako me boli da on kao otac svoje djece nebi htjeo da se pokopa tu gdje cemu djeca biti nego gdje su mu braca i sestra a pritom nikad u Rijeci nije zivio , da je reko hocu u Bosnu gdje su mu majka i otac totalno bi razumila ipak su roditelji ali vako nikako nerazumijem i jako me dusa boli da mu mi izgleda nismo bitni , ja il mi cemo mu ispunit tu zelju ali me jako razocaruje sto nece da bude kod svoje obitelji nego ga je ta zla tetka uspjela odvratit od nas , znam ja nije bitno gdje je tjelo nego gdje dusa ide a nebi ga pokopala protiv volje njegove iako me dusa boli , sta bi mi savjetovali kako da se stim suocim , oprosti na uznemiravanju i na volikom pismu :-) ...hvala unaprijed , uslisio vam Bog molitve... oprostita na rijwcima za moju tetku ali ta je zena mnogo zla donjela.meni i mojoj mami i bratu...

Vrh

PostPostano: Sub stu 16, 2013 14:04 

Nema niko da mi da neki dobar savjet kako da to najlakse podnesem : (

Vrh

PostPostano: Sub stu 16, 2013 14:06 

Marina2906 je napisao/la:
Nema niko da mi da neki dobar savjet kako da to najlakse podnesem : (

Normalno je da djeca poštuju želje roditelja kad se radi o njima samima. Argument za prihvaćanje je poštovanje dotične osobe.

Vrh

PostPostano: Ned stu 17, 2013 16:17 

Znam da ti je teško ali kad se na samrti sv. Monika opraštala sa svojim sinom sv. Augustinom on je izrazio želju da je pokopa na rodnoj grudi, a ona je samo odvratila: 'Pokopajte ovo tijelo kamo god, neka vas ne muči briga za njega! Samo vas to molim da se pred oltarom Gospodnjim sjetite mene gdje god budete.'

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 4 post(ov)a ] 

Vrijeme na UTC + 01:00 sata