Slažem se: Samo je jedna Majka Božja,Gospa,Marija,Djevica... Samo je jedan Bog i Isus! NE MOŽE SE BOGA UMOM SPOZNATI, VEĆ SAMO SRCEM. RACIO JE PREPREKA. Teološka sjeckanja BOGA mogu pomesti čovjekovu vjeru,čak i svećenika. BOGA NEĆEMO NI U VJEČNOSTI RAZUMJETI.ON JE BOG,poštujmo ga ,ljubimo,osjetimo ga,jer ga svojim umom ne možemo razumjeti. Drugim riječima želim reći: Idite ljudi gdje vas srce vuče,jer ono ne laže, idite ljudi svome kipu Gospe koji imate u domu svome,u vrtu svome,volite ga,molite se,idite u Lourde,Bistricu u Međugorje,SRCEM ljudi,samo srcem,sve dalje je PREKOMPLICIRANO. NEKA VAS VODI VJERA VAŠA TAKOĐER,U BOGA U MAJKU BOŽJU,Vjera koja je i nesigurnost života,jer kako je jedan Sveti čovjek rekao: Božja Majka je svojom vjerom da će začeti po Duhu Svetom anđelu Gabrijelu rekla,iako muža ne poznaje: NEKA MI BUDE PO RIJEČI TVOJOJ! Time je potpisala smrtnu presudu,jer u tom trenutku nije postojao Josip,i u vrijeme njenoga života majke koje su bile i u 9mjsc. trudnoće ,a muža nisu imale su kamenovali do smrti.I majku i dijete. ALI MARIJA JE VJEROVALA,IAKO JE NA NEKI NAČIN PO NJENOM PRIMJERU VJERA I NESIGURNOST ŽIVOTA,ALI ČVRSTOM VJEROM SVE MOŽEMO. Nemojmo o mjestu gdje je Majka Božja,AMA GDJE JE TABERNAKUL I SVETOHRANIŠTE,I GDJE SE ŽIVI KRIST U HOSTIJI POJAVLJUJE NEKOLIKO PUTA DNEVNO(ne znam koliko ima misa),Govoriti da je to vražje...Mislim da to neće nikad ni reći onaj tko je tamo bio. Opet kažem da svako ima svoje mišljenje,kao i u politici ,ja to tako gledam posve benigno. PRIZNATO,NE,DA,JE ,NIJE,BISKUP PERIĆ,FIN,NEFIN,ma svi smo mi ljudi,svaki dan griješimo, ali VJERU NE MOŽE NIKO PRIZNATI. Ako ja vjerujem u svoj kip Gospe u vrtu,oko kojeg mi se svjetluca sunce,E TO mi ne može niko uzeti,niko.A PRIZNATI NE TREBA. Crkvene hijerahije koja mora postojati,i štoviše za to sam,trebaju se pridržavati svećenici,biskupi,monsignori,nadbiskupi,ALI JA,I TI PRIJATELJU NE. Mene srce vodi.SRCE!
|