Brojke?...Tko predanije moli...broj je valjda veči...i obratno.
Ovo je što Crkva prihvaća???...Ili neće...jer...ma, 3 dana tame..."Napast ću Crkvu, srušit ću Križ"...A Crkvu vode ovi što određuju ISTINU ili laž...a napadi na vjeru...već u hrvatskoj su tu...i preko plakata u zagrebu...umjetnost je to kažu!
Marie-Julie Jahenny, mističarka i stigmatkinja iz La Fraudaisa i možda najveća mističarka u povijesti Crkve, rođena je 12. veljače 1850., u malom mjestu Blain u Bretanji (na zapadu Francuske).
Gospodin ju je obdario mnogim milostima u vrijeme njezine prve Pričesti , milostima na koje je odgovarala sa sve većom pobožnošću. Godine 1873. primila je od Neba najosobitiji mistični dar, stigme.
Dana 19. ožujka 1878. godine Gospa je dala približni datum poslijednje krize: “Za 100 godina neće ubrati svoj urod čak prije nego što istekne 100 godina”.
Imala je viziju dijaloga između našega Gospodina i Lucifera a ovaj je rekao: “Napast ću Crkvu, srušit ću Križ, desetkovat ću ljude u srce ću im položiti veliku slabost vjere. Neko vrijeme ću biti gospodar svim stvarima i sve će biti pod mojom kontrolom. Čak i tvoj hram i sav tvoj narod.
Mističarka Marie-Julie Jahenny vidjela je da neće ostati nikakav trag svete žrtve niti očit trag vjere. Zbrka će biti svugdje.
Mističarka Marie-Julie Jahenny Najavila je 3 dana tame: ”Tjekom ova 3 dana zastrašujuće tame ne smiju se otvarati prozori jer nitko odmah neće moći vidjeti zemlju i strašnu boju koju će zemlja imati u tim danima kazne. Nebo će biti u vatri a zemlja će se razdvojiti. Tjekom ova 3 dana tame neka blagoslovljena svijeća bude upaljena po svuda. Neće svijetliti ni jedno drugo svijetlo. Zemlja će postati ogromno groblje. Tijela zlih i pravednih pokrivat će zemlju. Tri četvrtine stanovništva svijeta nestati će. Polovica stanovništva Francuske biti će smaknuta sa lica zemlje.
Kao što sam rekla, treba razlikovati ono što je ona stvarno napisala i ono što joj se pripisuje...
Zašto skačeš s onih dobrih poruka (kako steći i održati prijateljstvo s Isusom) na ove upitne, "paničarske" za koje ne znamo ni kada će se dogoditi ni dal će se uopće dogoditi...
Sotona napada Crkvu već 2000 godina, a istina je i da što smo bliži Isusu to je sotona dalji od nas... Postoji toliko zamki, napasti, ali i toliko "oružja" protiv duhova tame, tako da mislim da što bolje treba upoznati vjeru Crkve da bi se tome mogli oduprijeti... Da nas zlo ne svlada...
A niti strah pred budućnosti!
Evo, papa je za Misijski dan (ove nedjelje) rekao da treba izvršiti Isusovo poslanje, poći evangelizirati.. ljude oko sebe, druge narode..
Kako ćemo evangelizirati kad smo i mi u strahu, bez duhovne radosti, s velikom nesigurnosti je li to sotona u Crkvi ili pak Duh Božji?
Majka Božja je u Ruandi (malo je znano) preporučila čitati knjigu "Nasljeduj Krista"... to i Evanđelja i još puno dobrih knjiga svetaca (evo i knjiga svetog pape Ivana Pavla)... nakon ovih bombastičnih poruka o smaku svijeta..
Prema onoj staroj poslovici:
Što čitaš, takve su ti misli i takav postaješ...