Izgleda da i katoličkoj crkvi u Hrvata prijeti raskol.
Jako sam tužna zbog najnovije objave Uzinića.
Jako sam tužna što većina ljudi koji ga na njegovom facu podržavaju, spadaju u ateiste, antiteiste, LGBT osobe, ljevičare i mrzitelje crkve.
Jako sam tužna što ga portali koji nisu skloni vjeri proglašavaju skoro pa svetcem, spasiteljem katoličke crkve u Hrvata, koji joj je "osvjetlao obraz".
Inače, kako ga prikazuju kao svetca, znam da je itekako tašta osoba, jer meni tako "spustio" kad sam ga na njegovom faceu pitala za stav o nekim njemačkim biskupima i lgbt zajednici, da su neki komentirali, da je ružno tako nešto čuti od biskupa.
Sad mislim, da će vjerovatno on biti taj koji će nas nakon raskola stavovima o koroni, raskoliti do kraja. Ateisti ga zazivaju za novog Papu...Nema izgleda jake ruke među klerom koja bi se suprotstavila i vratila vjeru u autohtone vrijednosti. Jedino mu se na njegovom faceu suprotstavio fra Mario Knezović.
Makla sam se s njegovog facea, jer mi je dosta polemika sa napadački nastrojenim ateistima, ljevičarima i ostalima koji tamo borave.
Strah me da će LGBT lobi uhvatiti maha i u našoj crkvi...Sablaznila sam se kad sam čula priče jednog poznanika o takvima u vrhu naše crkve. Odmah sam to stavila pod trač, iako mi se kleo da ima pouzdan izvor.
Sad sam postala sumnjičava. I jako tužna, jer KC mi je još jedina moralna vertikala bila.