Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Sri svi 21, 2025 05:35

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Započni novu temu Odgovori  [ 219 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: Sri pro 11, 2024 09:18 

Nadam se da to ne smeta nekima u Inst.KC...ne vidimo neku veliku potporu od njih
Monsinjoru Košiću to sigurno ne smeta

Kako bi bilo dobro da biskupi izađu na trgove moliti sa nama! To bi donijelo toliko milosti i snage u tu molitvu.
Možda jednog dana...

Vrh

PostPostano: Pon pro 16, 2024 18:39 

Kako bi bilo dobro da biskupi izađu na trgove moliti sa nama! To bi donijelo toliko milosti i snage u tu molitvu.
Možda jednog dana...

Ponašaš se licemjerno jer ovdje glumiš potrebu za zajedništvom, a sam ti radiš protiv zajedništva i nekolegijalno napadaš katolike koji pokušavaju evangelizirati.
Budući sam se ovdje uvjerila baš na tvom primjeru kako možete glumatati potpuno mi je razumno što vam se biskupi neće pridružiti. Čak što više papa Franjo je pozvao pastira na budnost, mudro razlučivanje i oprez prema popularnim oblicima religioznosti govoreći tijekom jednodnevnog posjeta Korzici.

Vrh

PostPostano: Pon pro 16, 2024 21:29 

Po jednoj osobi, koju nikada uživo nisi upoznala, procjenjuješ cijeli pokret?

Vrh

PostPostano: Pon pro 16, 2024 22:09 

Biskupi jako mudro postupaju jer ne mole s vama na trgovima. Tvoj primjer najbolje pokazuje kako bi neki od vas takvu molitvu tumačili kao bezrezervnu podršku i poticaj da napadate druge katolike kako su fundamentalisti koji su potpuno zastranili. Ti tražiš kolegijalnost samo za svoje uskogrudne i kratkovidne interese. Nisu vam zabranili molitvu i budite sretni s tim, a nemojte kmečati kako vam ne daju dovoljno podrške. Sad vidim kako ju dobivate baš onoliko koliko i zaslužujete.

Vrh

PostPostano: Uto pro 17, 2024 07:17 

Uf, kakvo teško i prekomjerno granatiranje! :mrgreen:

Vrh

PostPostano: Uto pro 17, 2024 07:45 

Ponašaš se licemjerno jer ovdje glumiš potrebu za zajedništvom, a sam ti radiš protiv zajedništva i nekolegijalno napadaš katolike koji pokušavaju evangelizirati.
Budući sam se ovdje uvjerila baš na tvom primjeru kako možete glumatati potpuno mi je razumno što vam se biskupi neće pridružiti. Čak što više papa Franjo je pozvao pastira na budnost, mudro razlučivanje i oprez prema popularnim oblicima religioznosti govoreći tijekom jednodnevnog posjeta Korzici.

Nije istina
Korzika je baš poznata po najjačem katoličkom laikatu u Crkvi!
To je bilo naglašeno na svim vjestima gdje sam slušao o papinom posjetu Korzici

Vrh

PostPostano: Uto pro 17, 2024 18:27 

Nije istina
Korzika je baš poznata po najjačem katoličkom laikatu u Crkvi!
To je bilo naglašeno na svim vjestima gdje sam slušao o papinom posjetu Korzici

Opet si se pogubio. Što nije točno? Gdje sam tvrdila da nemaju najjači laikat?

Vrh

PostPostano: Sub sij 04, 2025 17:02 

Nakon današnjeg ataka na molitelje ja ovim putem javno pitam ministra Božinovića:

Treba li se na Trgu (ne daj Bože!) ponoviti Prečko pa da netko reagira na unaprijed najavljeno nasilje”, ističe Herman Vukušić.

https://teleskop.hr/hrvatska/https-teleskop-hr-hrvatska-zasto-vecina-medija-ne-pise-istinu-o-danasnjem-sukobu-na-trgu-stvari-su-jasne-agresivni-prosvjednici-su-napali-molitelje-a-policija-ih-nije-zastitila/

Vrh

PostPostano: Pet sij 10, 2025 20:00 

POKREĆE SE ZAGOVORNA MREŽA ZA MOLITELJE NA TRGOVIMA: POSTANI DIO POVIJESNE BITKE ZA VJERU HRVATA

Kako bi spriječili to da molitelji ostanu bez ikakve zaštite za vrijeme molitve i da se njihova molitva prekine, pokreće se zagovorna mreža za molitelje, kojoj je cilj ujediniti sve one koji mole, ali i one koji ne mole na trgovima u jednom cilju, a to je molitvena zaštita molitelja.

https://vjera.hr/crkva/pokrece-se-zagovorna-mreza-za-molitelje-na-trgovima-postani-dio-povijesne-bitke-za-vjeru-hrvata/

Vrh

PostPostano: Ned sij 26, 2025 16:17 

Slušam Uzinića danas na htv, "Mir i dobro" o molteljima na trgu. Kaže da ne bi trebali "izazivati" i da se trebaju povući.
Eto našeg biskupa.
Dobar je on, samo nije mi drago što ima tu titulu.
Mislim, on je za lgbt, umjetnu oplodnju, smeta mu molitva na trgu, a iza svega stoji "biskup".
Zar stvarno nama trebaju takvi "biskupi"?

Vrh

PostPostano: Ned sij 26, 2025 19:49 

Slušam Uzinića danas na htv, "Mir i dobro" o molteljima na trgu. Kaže da ne bi trebali "izazivati" i da se trebaju povući.
Eto našeg biskupa.
Dobar je on, samo nije mi drago što ima tu titulu.
Mislim, on je za lgbt, umjetnu oplodnju, smeta mu molitva na trgu, a iza svega stoji "biskup".

Nakon više od dvije godine moj biskup je još uvijek uvjeren kako mi na trgovima molimo iz inata, da isprovociramo "one druge". Ne znam što bih rekao, zaista se ni ne trudi shvatiti cijeli taj fenomen u svoj punini.

Vrh

PostPostano: Ned sij 26, 2025 20:05 

Nakon više od dvije godine moj biskup je još uvijek uvjeren kako mi na trgovima molimo iz inata, da isprovociramo "one druge". Ne znam što bih rekao, zaista se ni ne trudi shvatiti cijeli taj fenomen u svoj punini.

Ako je biskup protiv treba prestati.

Vrh

PostPostano: Ned sij 26, 2025 21:31 

[
Ako je biskup protiv treba prestati.

Moj biskup je i protiv katoličkih škola. Misliš da ih trebamo zatvoriti? Možda samo u Rijeci, jer drugi biskupi uglavnom nisu protiv katoličkih škola? Pa ni protiv molitve na trgovima.

Vrh

PostPostano: Pon sij 27, 2025 11:57 

Nisu svi biskupi protiv, samo za ovog znam

Vrh

PostPostano: Pon sij 27, 2025 14:23 

totus tuus je napisao/la:

Ne trebaju nam takvi. Ne znam zašto Bog dopušta takvu kaznu za vjernike.

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 219 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Sljedeće

Vrijeme na UTC + 01:00 sata