nažalost opet pokazuješ da nisi ništa shvatio uz sve primjere i dokaze koje sam ti dosada barem 10 puta dao??
Kako sam uvjernja da mnogi poput tebe ne shvaćaju tko je Isus koji je hodao judejom ( po tom pitanju ste sljedbenici heretika arija kojeg je pobio najveći teolog i naučitelj KC Augustin Aurelije, te opći sabor KC u 5. stoljeću) onda ću i radi drugih forumaša nastaviti oko toga...inače s tobom više nema smisla
dao sam ti primejr i za malu djecu...kada malom djetetu od npr 8, 9 odina objasniš da superjunaci ( supermen, betmen itd) mogu letjeti zato jer imaju supermoći, supersile u svome tijelu onda to dijete bez problema shvati i prihvati , njemu je sve više-manje jasno
Tebi nažalost opet nije jasno??...ako Isus u sebi ima božansku narav, božanski dio, ako je u Isusu sam svemogući Bog ( on je Bogo Čovjek), ako u Isusu prebiva svemoguća Božla Sila, božanska narav , onda je Isus mogao ( kao što i danas može i čini i dalje svakojaka čuda!) činiti natprirodne stvari, čuda koja se kose sa mehanikom, fizikalnim silama, priroednim zakonima ( btw, prirodne zakone je ustanovio i postavio Isus-Bog!)
Isusu-Bogu nije nikakav problem da levitira, da se teleportira, da nestane , da hoda po vodi itd...ponajmanji problem je Isusu da trči 200 m za 6 sekundi!
Ako znamo da je u Isusu Bog , božanske svemoguća Sila, onda bi i malo dijete vrlo lako zaključilo da Isusu nije problem ( AKO TO HOĆE POKAZATI) da učini fizikalne stvari koje su bolje , brže od svih rekorda ostatka čovječanstva !
To će svako dijete shvatiti koje prihvača da superman može letjeti zato jer ima supermoći!...samo ti ne možeš shvatiti? očitu i jednostavnu stvar!?
Treba li povući analogiju sa Supermenom pa reći na djetinji način da Isus ima supermoći
Ne radi se o nikakvoj šizofrenoj situaciji što navodiš kao tobožnji dokaz protiv
Bog je cijelo vrijeme u Isusu koga su gledali apostoli( nije u njemu od 30. g. kada je kršten na Jordana i kada je počelo njegovo javno djelovanje!...kao neki misle) ...Bog / božanska narav je nekada pritajena, ne djeluje...a nekada se aktivira i aktivno djeluje!
Aktivira se svaki put kada želi učiniti neko čudo...to je barem svima jasno
Inače ograničeni tjelesni isus, tjelesna narav Isusova nebi mogla izvesti nijedno čudo
Ako ti sada nije jasno onda stvarno ne znam šta da kažem?
...sve ti crtam , korak po korak
Aj još malo...