https://www.youtube.com/watch?v=YgZZjcWDpm0Don Damir Stojić - Tko je Bog? Tko sam ja?
Evo jedan lijep događaj u velikoj dvorani u Međugorju gdje nam don Damir pokušava prenjeti tko je Bog
Mnogi možda ne znaju tko je don Stojić...to je jedan jako zanimljiv svećenik koji je našeg porijekla,živio je večinu života u Kanadi, vratio se u RH i jako je plodonosan svećenik
Napisao je i zanimljivu knjigu 303 pitanja ...u kojoj nam objašnjava teže stvari iz Biblije, teška i granična pitanja naše vjere, probleme koje muče mnoge vjernike...jako dobra knjiga , preporučujem svima da je pročitamo jer nam pojašnjava mnoge stvari iz Svetog pisma i KKC koja su nam teže shvatljiva ili nejasna
Don Stojića nažalost nisam imao prilike puno puta slušati jer sam stariji...njega su na Jarunu, u crkvi Sveta Mati slobode slušali pretežito zagrebački studenti, on je bio u SKAC-u i radio je puno sa studentima
nedavno sam ga slušao na koncertu duhovne glazbe u zagr. areni Progledaj srcem...čovjek je zanimljiv, jako duhovit,simpatičan svećenik

...posebno je simpaaična njegova dikcija, izgovor... miješanje padeža jer hrvatski jezik malo miješa sa engleskim i to sve još povećava draž i humorističnost u njegovim izlaganjima
On je jako komunikativan, dobar komunikolog
On je salezijanac, ali nije zatvoren svećenik...posjećuje , surađuje sa svim redovima u KC, druži se i sa franjevcima na Svetom Duhu ( vidio sam ga par puta iza mise)
Inače salezijanci imaju jako dobar pastoralni rad, posebice sa mladima...po uzoru na njihovog osnivača Don Bosca ( oratoriji itd)