Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Sri tra 22, 2026 03:11

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Započni novu temu Odgovori  [ 409 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 28  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: Sri ruj 16, 2009 19:37 

Tirsa je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: Sad ja vidim što znači "nek ti Bog da sriće ko nije pameti".

O munjeno i sritno moje :lol:

Odoh štogod raditi :mrgreen:

:wink: divlja u srcu :mrgreen: ne da se godinama

Slika

Slika

a čuj možda jednom dobijemo nas dvje i spomenik kao zaslužni građani :mrgreen: :mrgreen:

Slika

Vrh

PostPostano: Sub ruj 19, 2009 17:54 

:mrgreen: :mrgreen:
gdje nestadoše djeca??
Slika

Vrh

PostPostano: Uto ruj 22, 2009 21:49 

barbaraa je napisao/la:
:mrgreen: :mrgreen:
gdje nestadoše djeca??

To se i ja pitan, jer vidim nema te nešto, a onda skužim da si ti ta koja se okolo druži s predsjednikom.

Slika

Vrh

PostPostano: Uto ruj 22, 2009 21:53 

Što da ti kažen? Da si (možda) mogla i bolje proći?
Evo ja bila spremila i oglas:

Svestrana Slavonka (vidljivo iz priloženog), radi m/braka traži Slavonca sličnih osobina. Kad ono ti Slavonca našla i bećariš okolo. E tigrasta, svašta s tobom.

Slika

Vrh

PostPostano: Uto ruj 22, 2009 21:55 

Nakon ovog zadnjeg posta odoh naći dobro misto na autoputu, jer bolje da me pogodi kakav kamion nego ti :mrgreen:

Vrh

PostPostano: Sub ruj 26, 2009 17:08 

samo proba

Vrh

PostPostano: Ned lis 04, 2009 20:01 

Dakle, evo što je bio vic dana Metro-portala 29.09.2008.g.;

Starom je svećeniku dosadilo svojim župljanima stalno davati oprost za grijehe preljuba pa im se za vrijeme jedne mise obrati:

- Ako još jednom čujem da je netko izvršio preljub, tražite si novog svećenika!

Kako su ga župljani jako voljeli, dogovore se da će od sada za preljub na ispovijedi govoriti da su pali. No nakon nekog vremena stari svećenik umre i na njegvo mjesto dođe mladi svećenik.

Nakon nekog vremena posjeti mladi svećenik gradonačelnika i reče mu:

- Gradonačelniče, morate brzo nešto učiniti s pločnikom, župljani mi se na ispovijedi stalno žale da su pali.

Gradonačelnik se počne smijati, shvativši da mladom svećeniku nitko nije rekao u njihovoj šifri. Ali prije nego što uspije objasniti, mladi svećenik uvrijeđeno nastavi:

- Ne znam zašto je to vama smiješno. Pa i vaša je žena ovaj tjedan čak tri puta pala!

Vrh

PostPostano: Pon lis 05, 2009 07:55 

A don Antonij Kuljiš nije znao kakao će opomenuti vjernike kakao da čine dobro..Pa završi propovijed ovako:

I kad me na Sudnji dan bude Bog zvao: Don Antonij!
a ja ću mučat!
A Bog će jače: Don Antonij
a ja ću činit kuco!
A Bog će već ljutito: Don Antonij
a ja ću: Evo me Gospodine!
A Bog će: A di su ti ovce?
A ja ću (ljutito govori) Gospodine, koze i jarce si mi dao, koze i jarce ti vraćam. Amen!

Vrh

PostPostano: Pon lis 05, 2009 21:19 

Propovijed zaboravnog svećenika

Među govornicima na jednom seminaru za propovjednike bilo je mnogo poznatih animatora. Jedan od njih, mladi svećenik, hrabro pristupi ambonu i, privukavši pozornost čitavog skupa, reče: "Zaljubljen sam u jednu ženu!" Skup ostade šokiran! Svećenik nastavi: "A ta žena je naša Majka Marija!" Okupljeni prasnuše u smijeh, a svećenik nastavi s govorom koji je lijepo završio.

Nakon otprilike tjedan dana jedan postariji zaboravljivi svećenik koji je prisustvovao seminaru odluči poslužiti se tom dosjetkom u svojoj propovijedi. Dok je plaho pristupao propovijedaonici jedne nedjelje, pokušavao je uvježbati šalu u sebi ali mu se činila nekako labava to jutro. Došavši do mikrofona poviče: "Zaljubljen sam u jednu ženu!" Vjernici ostadoše sjediti šokirani. Nakon otprilike 10 sekundi, pokušavajući se prisjetiti drugog dijela šale, župnik napokon provali: "...i ne mogu se sjetiti kako joj je ime!" :mrgreen:

http://www.katolici.org/kutak.php?actio ... i&id=10911

Vrh

PostPostano: Uto lis 27, 2009 16:32 

hajde ljudi malo se nasmijte : http://www.don-ivica.net/index.php?opti ... &Itemid=58

Vrh

PostPostano: Uto lis 27, 2009 19:25 

sneni je napisao/la:

Bravo, skoro ti zavidim!

Vrh

PostPostano: Uto lis 27, 2009 21:39 

hehe a tek sljedeća reportažica... (još je u glavi i neke snimke napravljene - smokva raste naopako...od goree prema dolje...

Vrh

PostPostano: Sri stu 04, 2009 22:50 

Nema nam Tirsa jako dugo, istini za volju ni mene nema, možda se mimoiđemo :roll: :roll:

Vrh

PostPostano: Pet pro 18, 2009 20:48 

barbaraa je napisao/la:
Nema nam Tirsa jako dugo, istini za volju ni mene nema, možda se mimoiđemo :roll: :roll:

Pih! Vidiš da san ja redovita, javin se svaki treći misec :roll: a ona da mene nema. A čudna li svita :roll:

A di si ti, jesil živa staričice moja :?:

Evo, ovo je za drage ljude u ovom i drugim brodovima.

Slika

Vrh

PostPostano: Pon vel 01, 2010 22:09 

Kako je Morko Zec prodovo tovara!

Morko Zec (bi je čovik malo na svoju - priboli je meneđitu (menengitis) u djetinjstvu i ostao malo onako.-..

I prodoje Morko tovara. Ču barba Mote Postavor da Morko prodoje tovara i došo kupit.

Morko koliko pitoš za tovara? " I boga, dvi ijade ipo dinari"

Barba Mote, pošten čovik, vidi da tovor vridi više pa mu reče. Morko, tovor vridi veće. Evo ti pet iljod.

Morko: I neću, boga, nego hoću dvi iljate ipo i jeson reko, dvi iljade ipo. (I barba Mote je Morkotu do dvi iljade ipo ali je i do njegovoj ženi potajno još dvi iljate ipo.

Ova priča mi je pala na pamet u svađi mi reče jedan vjernik, crkveni pjevač, koji drži šank kad je ples na fešti. Ja znam da bi više dobi u subotu, ali hoću na dvo drugega.

A moj Morko Zec, Bog ti do pokoj.

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 409 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 28  Sljedeće

Vrijeme na UTC + 01:00 sata