Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Ned tra 19, 2026 02:07

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Započni novu temu Odgovori  [ 10 post(ov)a ] 
Autor Poruka
PostPostano: Sub lip 14, 2008 19:00 

naišao sam na temu neke mlade žene koja želi pobaciti jer,koliko sam razumio,žarko želi i treba posao a poslodavac joj ne želi dati posao ako je trudna.

Pa preporučam je u molitve svih onih koji su voljni molit za nju da zadrži dijete

Vrh

PostPostano: Sub lip 14, 2008 20:49 

Gutaperka je napisao/la:
naišao sam na temu neke mlade žene koja želi pobaciti jer,koliko sam razumio,žarko želi i treba posao a poslodavac joj ne želi dati posao ako je trudna.

Pa preporučam je u molitve svih onih koji su voljni molit za nju da zadrži dijete

Da ona treba nasu molitvu i ta djevojka treba i pomoc roditelja, oca djeteta i drustva...
Tko je jos ukljucen u "odluku"????,sta ce biti s djetom i s majkom??? Molitva je potrebna,ali treba jos nesto i paralelno pomoci.
Kako svjetovaliste ima,koga je prihvatila ,da ju svajtuje..???
Ona treba pod hitno..nekoga tko ce joj dati jaku moralnu podrzku.(posao ako je moguce)nekoga tko ce pomoci, da se snadje u ovoj situaciji, kako materijalno tako i duhovno..tko ce joj dati pravu priliku za rijesavanje ovoga problema oko posla..i duhovnu podrzku da se odluci za dijete..?

Mir kuci njenoj, i njenoj majcinskoj ulogi,neka joj Duh Sveti prosvjetli razum,i ulije ljubav,da prihvati to dijete,da nadje neko privremeno rijesenje,kako je u ovom trenutku najbolje za nju.
Zazivam zagovor ,Bazgrijesnog Zaceca Marijinog,da ju uzme u svoje ruke,
da ju zagovara kod Njezinog Predragog Sina,i da ju zaogrne..
svojim plastom ljubavi,i ocuva od zloga...
Bog ju blagoslovio,Gospodin bio vazda s njom,cuvao u miru i ljubavi,da se odluci za ulogu majke i djeteta.i pronadje rijesenje egzistencije..

Citat:
žarko želi i treba posao a poslodavac joj ne želi dati posao ako je trudna

U ovom slucaju ,"Zakon je na strani Poslodavca", znaci ,sada bi bilo potrebno ,da se moli za nju...Da dobije milosti Bozje,i da Otac Nebeski odluci,onako kako je za nju najbolje u ovoj situaciji...Njoj je potreba materijalna pomoc,da bi izbjegla "pobacaj"..Gdje je otac dijeteta, gdje su roditelji,da joj uskoce u pomoc, dok dijete dodje na svijet..???
Svi se pitamo,zasto danas toliko pobacaja ima...???

Vrh

PostPostano: Sub lip 14, 2008 21:57 

sve što si napisala stoji ali ono što ljudi dobre volje mogu trenutno učinit je da se mole da to ne učini.Ostalo nije na nama jer ne znam niti kako se ona zove a kamoli ko je tu sve uključen

Vrh

PostPostano: Ned lip 15, 2008 11:58 

Gutaperka je napisao/la:
sve što si napisala stoji ali ono što ljudi dobre volje mogu trenutno učinit je da se mole da to ne učini.Ostalo nije na nama jer ne znam niti kako se ona zove a kamoli ko je tu sve uključen

Steta, da se ne moze nikako pomoci,osim s molitvom....
U mojim je molitvama..

Vrh

PostPostano: Ned lip 15, 2008 14:55 

Leja je napisao/la:
Gutaperka je napisao/la:

U mojim je molitvama..

pokušavao sam s njom kontaktirati ali do nje ništa ne dopire,jednostavno joj je važnije da dobije taj posao.Jedino se nadam da još postoji mogućnost da promijeni mišljenje do samog trenutka abortusa.Ako te više zanima ima na adresi http://www.forum.hr pod topicom Zdravlje otvorena tema Abortus pa ti pokušaj

Vrh

PostPostano: Pon lip 23, 2008 20:01 

Gutaperka je napisao/la:
Leja je napisao/la:
Gutaperka je napisao/la:

U mojim je molitvama..

pokušavao sam s njom kontaktirati ali do nje ništa ne dopire,jednostavno joj je važnije da dobije taj posao.Jedino se nadam da još postoji mogućnost da promijeni mišljenje do samog trenutka abortusa.Ako te više zanima ima na adresi http://www.forum.hr pod topicom Zdravlje otvorena tema Abortus pa ti pokušaj

Ja ne mogu na ovaj forum,pokusala sam..ali nisam nista pronasla...Dali moram biti registrirana..???

Vrh

PostPostano: Uto lip 24, 2008 06:17 

Moraš se registrirati da bi pisala.

Vrh

PostPostano: Uto lip 24, 2008 18:07 

Ja sam joj poslala pp 19.06., ali nije mi nista javila.
Pratim i temu, za sada nista. Nadam se da ce se odluciti za bebu.

Vrh

PostPostano: Čet lis 02, 2008 21:52 

Evo naletio sam na još jednu koja želi pobaciti,ovoj je 16 godina i veli da je trudna već 3 mjeseca pa je preporučam u molitve svima koji su voljni da se pomole za nju.Ovo je link na njen post ovdje.Kad se otvori prozor u gornjem desnom uglu je naziv teme pa se klikom na taj naziv (Abortus) može pogledat cijela tema o tome

Vrh

PostPostano: Sub lis 04, 2008 17:49 

ISUSE I MARIJO
JA VAS LJUBIM SPASITE NEROĐENE!!!

Smilijte se ovom 16 godisnjem djetetu,da spasi njeno dijete i odluci se za zivot nerodjenceta...

Marijo, Majko života, zaštitnice nerođenih pobjednice svakog zla, želim Ti molitvom i žrtvom dati zadovoljštinu za grijeh pobačaja u mojem narodu. Spasi i zaštiti nerođeni život! Oprosti nam jer smo slabi ne znamo što činimo! Učini da naše riječi i djela uvijek brane život. Tvome prečistom Srcu predajem svako začeto dijete, još nerođeno: sačuvaj mu život a roditeljima isprosi mir i ljubav prema njemu! Marijo, obrati grešnike, pomozi trudnicama, zaštiti svojim Srcem nevine, koji se ne mogu sami braniti! Amen.

Po mogućnosti moli svakodnevno. Kada ne možeš, dosta je ponavljati "ISUSE I MARIJO, JA VAS LJUBIM; SPASITE NEROĐENE!"

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 10 post(ov)a ] 

Vrijeme na UTC + 01:00 sata