Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Pon tra 21, 2025 08:21

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Započni novu temu Odgovori  [ 3 post(ov)a ] 
Autor Poruka
PostPostano: Pet sij 03, 2025 10:37 

Hvaljen Isus i Marija!

Možete li preporučiti što moliti za iscjeljenje rana iz djetinjstva , prošlosti, ili za ozdravljenje tih rana
Koje bi molitve preporučili?

Meni je Dražen Bušić rekao da kupim njegovu knjigu Iscjeljenje da je to top knjiga za ozdravljenje

Dragi ljudi pišite, stvarno mi je potrebno iscjeljenje da krenem dalje , Bog vas blagoslovio!

Vrh

PostPostano: Pet sij 03, 2025 10:54 

Hvaljen Isus i Marija!

Možete li preporučiti što moliti za iscjeljenje rana iz djetinjstva , prošlosti, ili za ozdravljenje tih rana

Meni je Dražen Bušić rekao da kupim njegovu knjigu Iscjeljenje da je to top knjiga za ozdravljenje

Dragi ljudi pišite, stvarno mi je potrebno iscjeljenje da krenem dalje , Bog vas blagoslovio!

Sakrament pomirenja i pokore te primanje pričasti na sv. Misnoj žrtvi liječi sve naše boli i patnje te nema boljeg od toga.

Vrh

PostPostano: Pet sij 03, 2025 12:18 

Hvaljen Isus i Marija!

Hvaljen Isus i Marija,

evo nešto provjereno s moje strane
https://www.bitno.net/vjera/molitve/mol ... ravljenje/

i jedna malo duža od T. Ivančića koji ih je redovito provodio na svojim seminarima (temeljna je ona u knjizi Susret sa živim Bogom)
https://www.youtube.com/watch?v=CEc1rPOBVz8

Takve molitve i ja molim, često se kaže da ih treba izgovarati polako, smireno, upijajući svaku riječ u srce i pred sobom uvijek imati Isusa, tj. pobuditi jaku vjeru u njega.

Najkraće takve molitve su iz krunice rana Kristovih:
Vječni Oče, prikazujem Ti rane Gospodina našega Isusa Krista da se izliječe rane naših duša.
Moj Isuse, oprosti mi i smiluj se po zaslugama svojih svetih rana.

(od službenice Božje s. Marte Chambon)

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 3 post(ov)a ] 

Vrijeme na UTC + 01:00 sata