Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Sri tra 22, 2026 03:10

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Započni novu temu Odgovori  [ 409 post(ov)a ]  Idi na stranu 1, 2, 3, 4, 5 ... 28  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov: Zadnja klupa
PostPostano: Sri lip 17, 2009 18:22 

:roll: Ovo je ozbiljan forum, ali nekako mi se čini da je potribna i (još) jedna neobavezna, opća tema razgovornog tipa :mrgreen: kako bi se na toj temi svi sastajali, razmjenjivali (skromne) misli, iskustva, trenutna nadahnuća i raspoloženja. Ovu temu zamišljam kao temu bez teme.

U „Zadnju klupu“ su svi dobrodošli, tu je dopušteno bez veze brbljati, našaliti se, nasmijavati ovaj ozbiljni narod, pomalo (ne previše) tračati, zadirkivati druge, pohvaliti se čim dobrim, potužiti se na što loše, konstruktivno se posvađati (ako triba) ... i td.

Kriterije prema kojima će se ocjenjivati kada je što rečeno izišlo iz granica dopuštenog, prepuštam našim čuvarima forumskog reda, pouzdajući se u njihovu prosudbu.

Dakle ljudi, dobro došli i no sikiriki, ovo je ipak zadnja klupa :mrgreen:

Vrh

PostPostano: Sri lip 17, 2009 18:25 

A sad kad san već postavila temu, ja ću odmah pozdraviti i neke novo/stare ljude Slugu, Barbaru, Rahelu i sve one koji su došli ili su u dolasku. :mrgreen:

Vrh

PostPostano: Sri lip 17, 2009 18:29 

Ovo pišen samo da imam 101 post! Aaa nije, tila san pozdraviti i sve druge ljude :oops:

Vrh

PostPostano: Sri lip 17, 2009 18:54 

Ova tema bez teme je izvrsna zamisao draga Tirsa.Pozdravljam ovu ideju i tebe naravno!
Ljudima bas ovako nesto fali gdje bi mogli s nekim podjeliti svoje ideje,zelje,sale,iskustva kako dobra tako i losa mozda i strahove i sl.Tiha saputanja bas kao u zadnjoj skolskoj klupi!Lijep pozdrav i Bozji blagoslov!

Vrh

PostPostano: Sri lip 17, 2009 19:02 

Mogu li čuvari u zadnju klupu? :mrgreen:

Vrh

PostPostano: Sri lip 17, 2009 19:23 

Moze iz zadnje klupe je bolji pregled da ne bude nereda.Mislim da bi bilo divno kad bi odaziv na ovu temu bio velik.Covjek se nekako moze mozda bolje izraziti nego kada mu se postave okviri.Bilo bi lijepo da jedni drugima budemo na korist u rastu prema nasem ljubljenom Gospodinu!

ZAHVALA ZA LJUBAV
Bl.Majka Terezija

Gospodine Isuse,stvarao si u ljubavi,
roden si u ljubavi,
sluzio si u ljubavi,
djelovao si u ljubavi,
cascen si bio zbog ljubavi,
patio si zbog ljubavi,
umro si zbog ljubavi,
uskrsnuo si zbog ljubavi,
za mene i cijeli svijet.
Zato Te svaki dan molim
nauci i mene ljubiti.Amen.

Vrh

PostPostano: Sri lip 17, 2009 20:32 

Kad sam bila u gimnaziji dogodilo se ovo: momci su radili bedastoće u zadnjoj klupi. Profesor vikne: "Zadnja klupa, van!" Momci uzmu klupu i izađu van.
Nisam odoljela asocijaciji na zadnju klupu. :wink:

Vrh

PostPostano: Sri lip 17, 2009 20:48 

sara je napisao/la:
Kad sam bila u gimnaziji dogodilo se ovo: momci su radili bedastoće u zadnjoj klupi. Profesor vikne: "Zadnja klupa, van!" Momci uzmu klupu i izađu van.
Nisam odoljela asocijaciji na zadnju klupu. :wink:

:D :D :D

Ovo je baš dobro.

Barnaba naš redaru, naravno da smiješ doći u zadnju klupu, ali kad je ponesemo van, nosimo i tebe.

Klara i ti uskoči, naša klupa je velika :mrgreen:

Vrh

PostPostano: Čet lip 18, 2009 07:35 

pozdrav društvu u klupi zadnjoj......
pa i naslov je ozbiljan, babo janjetova, kod nas se ta zadnja klupa zvala magareća..ali nek ti bude.....

ja sam inače ozbiljniji tip, pa sumnjam da ću često zalaziti ovdje...

Vrh

PostPostano: Čet lip 18, 2009 07:44 

Pozdrav slugo Jahvin dobro došao, drago mi je da je jedan ozbiljan s nama jer smo mi većinom ozbiljni.

Vrh

PostPostano: Čet lip 18, 2009 07:57 

Evo još nešto, vezano za onog, gore spomenutog, profesora.
Stavili smo mu tupinu (lapor - kamen od kojega se dobiva cement) u peć - nije bilo centralnog, naravno. Ono puca na sve strane. Nastala uzbuna. Kasnije u dnevniku osvane primjedba: "Dok ja ulijevam pamet u njihove male glave, oni pokušavaju izvršit atentat na mene." Razrednica se nasmijala do suza.

Vrh

PostPostano: Čet lip 18, 2009 14:45 

sluga Jahvin je napisao/la:
pozdrav društvu u klupi zadnjoj......
pa i naslov je ozbiljan, babo janjetova, kod nas se ta zadnja klupa zvala magareća..ali nek ti bude.....

ja sam inače ozbiljniji tip, pa sumnjam da ću često zalaziti ovdje...

Slušaj ti jedno rogato janje babino, budući da san u silnom nedostatku tvoga društva u popodnevnoj smjeni, skoro posvojila jedno dugouho umiljato magare, nisan tila ovu klupu nazvati magarećom, sve da se ti ne bi osića isključenim.

Ipak si ti jedino umiljato, tvrdoglavo janje babino, pa nećeš valjda svoju babu ostaviti da tuguje za tvojim društvom i kvari zabavu ostalim "odlikašima" ove klupe :(

Sara sister molim te, objasni ti ovom mom janjetu koliko nam triba, a ti vrli naš redaru (ako ništa drugo ne upali) veži ovo janje za nogu od klupe.

Vrh

Naslov: Re: Mormoni
PostPostano: Čet lip 18, 2009 15:08 

Sinke je napisao/la:
Citat:
Žao mije ja više neću dolazti na blog hvala.

For what reason, dear Tomias? You came to Croatia all the way from Salt Lake City, you've learned our language, and now you are retreating? Be fair to yourself, at least, and say that you believe what you believe. One wouldn't mind your retreating, if one would know you'd study The Scriptures and update your faith with new discoveries. You will just seek new places like this one, and preach to people , hoping they will change their faith because of their ignorance.

I have a huge respect for your beliefs. If you say that you've seen God, I only question which God you've seen and how you cope with His image, and image of Joseph Smith. If you are retreating now, I find difficult to accept your witnessing. We are, afterall, happy to talk about sacred things.

Pardončić, htel sam da mu bude lakše.

Je, njemu je sad lakše, ali san ja zato dobila još jedan kompleks :oops: :( , vraćan se u svoju klupu i gotovo. :!:

Vrh

PostPostano: Čet lip 18, 2009 15:13 

Tirsa je napisao/la:
Sinke je napisao/la:
Citat:
Žao mije ja više neću dolazti na blog hvala.

For what reason, dear Tomias? You came to Croatia all the way from Salt Lake City, you've learned our language, and now you are retreating? Be fair to yourself, at least, and say that you believe what you believe. One wouldn't mind your retreating, if one would know you'd study The Scriptures and update your faith with new discoveries. You will just seek new places like this one, and preach to people , hoping they will change their faith because of their ignorance.

I have a huge respect for your beliefs. If you say that you've seen God, I only question which God you've seen and how you cope with His image, and image of Joseph Smith. If you are retreating now, I find difficult to accept your witnessing. We are, afterall, happy to talk about sacred things.

Pardončić, htel sam da mu bude lakše.

Je, njemu je sad lakše, ali san ja zato dobila još jedan kompleks :oops: :( , vraćan se u svoju klupu i gotovo. :!:

Ah, čuj, jednim dijelom sam i radi ega proenglezio.

Vrh

PostPostano: Čet lip 18, 2009 15:17 

Sinke je napisao/la:

Ah, čuj, jednim dijelom sam i radi ega proenglezio.

Ha, ja bi i za puno manje razgovora dobila upalu mišića. :roll:

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 409 post(ov)a ]  Idi na stranu 1, 2, 3, 4, 5 ... 28  Sljedeće

Vrijeme na UTC + 01:00 sata