Katolički odgovori

privatne stranice s raspravama o suvremenim vjerskim temama
Sada je Uto tra 28, 2026 04:17

Vrijeme na UTC + 01:00 sata

Započni novu temu Odgovori  [ 4 post(ov)a ] 
Autor Poruka
PostPostano: Sri srp 13, 2011 21:49 

Hvaljen Isus i Marija svima!
Vjerojatno ste čuli za navedeni časopis, doima se dobrim i poučnim, te uči djecu dobrome i jeftiniji je od puno časopisa koji za djecu nisu dobri.U njemu ima molitava, strip o Isusu, dobrih viceva...i ja ga preporučam svim roditeljima i djeci.
Zanimaju me vaša mišljenja i smatrate li da u njemu nešto nevalja i ima li web adresu, te vas ako ima molim da je napišete.
Hvala,
Mir i Blagoslov Gospodinov s vama!

Vrh

PostPostano: Čet srp 14, 2011 12:23 

Matija je napisao/la:
Vjerojatno ste čuli za navedeni časopis, doima se dobrim i poučnim, te uči djecu dobrome

Ima u njemu jedan članak "Mudro s internetom". Kao kršćani, i njime bi se trebali služiti razumno i umjereno. Razumno znači, između ostaloga, i da pazimo kako koristimo Ime Isusovo. Na forumima, kao što vidiš od ostalih, nije potrebno baš svaki post započinjati sa "Hvaljen Isus i Marija", jer ovakva pisana forma ne zahtijeva to. To je slično kao kad bi svaki članak na svakoj stranici Maka započinjao sa "Hvaljen Isus", a to bi bila banalizacija lijepog katoličkog pozdrava. Dovoljno je pozdraviti jednom na početku.
Umjereno znači da sve svoje slobodno vrijeme ne trošimo na netu.
To je moj savjet, a ti kako želiš.

Vrh

PostPostano: Čet srp 14, 2011 15:13 

adrijana je napisao/la:
Matija je napisao/la:
Vjerojatno ste čuli za navedeni časopis, doima se dobrim i poučnim, te uči djecu dobrome

Ima u njemu jedan članak "Mudro s internetom". Kao kršćani, i njime bi se trebali služiti razumno i umjereno. Razumno znači, između ostaloga, i da pazimo kako koristimo Ime Isusovo. Na forumima, kao što vidiš od ostalih, nije potrebno baš svaki post započinjati sa "Hvaljen Isus i Marija", jer ovakva pisana forma ne zahtijeva to. To je slično kao kad bi svaki članak na svakoj stranici Maka započinjao sa "Hvaljen Isus", a to bi bila banalizacija lijepog katoličkog pozdrava. Dovoljno je pozdraviti jednom na početku.
Umjereno znači da sve svoje slobodno vrijeme ne trošimo na netu.
To je moj savjet, a ti kako želiš.

hvala na odgovoru i savjetu u vezi pozdrava sa "hvaljen Isus i Marija", jako inteligentno razmišljanje.A što se tiče trošenja vremena na internetu to je točno, ali sad nema škole, a uz igranje igrica, čitanje, ići negdje i molitvu biti na forumu mi se čini kao četvrta najpametnija zanimacija za praznike.
Budite sigurni da od 6. Rujna neću ovoliko "forumirat" ni igrat igrice i bit na kompjuteru svaki dan. :-( :-( :-(

Vrh

PostPostano: Čet srp 14, 2011 16:45 
Administrator

Nadam se da su tvoji roditelji upoznati gdje sve provodiš vrijeme. Mislim da nije dobro previše biti na forumima bez nadzora ili razgovora sa roditeljima.

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 4 post(ov)a ] 

Vrijeme na UTC + 01:00 sata